TOP 3 CARTI de citit de HALLOWEEN. Carti de groaza pentru un Halloween "horror".

Am pregătit mai jos special pentru voi, fanii Halloween-ului, un top 3 cărţi de groaza care vă vor rămâne întipărite în minte pentru mult timp de acum încolo.

Cartile care aparțin genului horror sunt printre cele mai căutate in librariile online, pasionații având la dispoziție câteva sute de de titluri încadrate în această categorie, în română sau engleză.

Printre cei mai populari autori se numără Stephen King, cu titluri precum IT, sau seria Turnul Întunecat, dar și volumele care au ca personaje centrale vampirii, carti de groaza preferate de cititorii adolescenți și nu numai. (Verifica Preturile)
pareri top 3 carti de groaza de citit de halloween

1) Exorcistul, William Peter Blatty

O carte care nu are nevoie de nicio prezentare, fiind sursă de inspirație pentru unul dintre cele mai tulburătoare și înfricoșătoare filme create vreodată, Exorcistul reprezinta una dintre cărțile horror care te introduc imediat în spiritul sărbătorii de Halloween.

Cartea Exorcistul rămâne și azi o bine construita parabolă tulburătoare a binelui și a răului și una dintre cele mai terifiante cărți scrise vreodată.

2) A Head Full of Ghosts, Paul Tremblay

Romanul semnat de Paul Tremblay prezintă povestea unei familii care trăiește în suburbiile din New England. Marjorie are doar varsta de 14 ani, dar începe să dea semne de schizofrenie, spre disperarea părinților cărora medicii nu le pot da nicio speranța.

Casa altădată fericită devine o casă a groazei, așa că ajutorul unui preot exorcist pare o ultimă soluție. 

Pentru a-și permite plata facturilor medicale, tatăl lui Marjorie acceptă ca familia să devină subiectul unui reality show, însă decizia aceasta îi va costa scump pe toți.

3) Cimitirul animalelor, Stephen King 

Aceasta este una dintre cărțile care nu pot fi citite cu lumina stinsă. Familia Creed, proaspăt mutată în Maine, pare perfectă. 

Cei doi copii sunt minunați, casa este superbă, până și pisica prietenoasă. 

Însă în pădurea care se întinde în spatele proprietății sunt ascunse adevăruri imposibil de cuprins, așa că viața perfectă a familiei Creed se transformă într-un veritabil coșmar din care cu greu se mai pot trezi.
MAI POTI CITI