SANGADO.ro pareri parfumuri cu uleiuri esentiale FRANTUZESTI. Ghid recomandari preturi.

Parfumuri frantuzesti SANGADO.ro, parerea recenziilor si review-urilor din parfumeriile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre Sangado 514, Parfum sangado orhidee neagra, corespondenta parfumuri sangado, Sangado 530, Sangado black afgano:

1. Pareri Pozitive - 0,73
2. Pareri Negative- 0,,54
3. Sentiment neutru - 0,43

Emotia parerilor referitoare la parfumurile Sangado cu esente frantuzesti (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,68
Anticipare - 0,56

Dincolo de o parere subiectiva, realitatea este ca parfumurile SANGADO se bazează pe uleiuri esențiale franțuzești de calitate superioară, care asigura o calitate deosebita.

pareri forum sangado parfumuri frantuzesti cu persistenta buna

Concentrația lor semnificativă (clasele Parfum și Apă de parfum) asigură o persistență a parfumurilor Sangado de aproximativ 12 ore și un silaj puternic,

Gama de parfumuri SANGADO a fost creată de către parfumierul cu experiență Daniel Sangado.

Sangado oferta consumatorilor o gamă variată de parfumuri de damă – florale, orientale, fructate și lemnoase. 

Parfumurile SANGADO au un raport pret calitate foarte bune in pofida ingredientelor de calitate superioara folosite. 

Pentru a beneficia de preturi reduse, gama de parfumuri Sangado foloseste un amablaj standard. Accentul principal este continutul calitativ.


Exista parfumuri Sangado din toate grupurile florale, fructate, orientale, lemnoase si parfumuri fresh. Toate parfumurile Sangado au propria identitate vizuala, inspirata de natura aromei. 

Exista parfumuri Sangado pentru fiecare gust si fiecare ocazie. Colectia florala include aroma olfactiva a unei singuri flori, precum liliac, iasomie si lacramioara.

Variantele SANGADO sunt Parfum pentru EA și Apă de parfum pentru EA. Concentrația mare de uleiuri esențiale garantează persistența acestora în general timp de 12 ore.

Cu toate acestea, vă rugăm sa rețineți că există și alți factori care determină capacitatea de persistență a unui parfum.

In concluzie daca doriti un parfum de calitate, care sa tina mult si sa va invaluie cu aromele olfactive ale parfumurilor frantuzesti de calitate, SANGADO poate fi o alegere inteleapta!
MAI POTI CITI