REGULAMENT Puterea Dragostei KANAL D. Inscrieri online pe apply.putereadragostei.ro


Kanal D pregateste o surpriza spectatorilor sai, emisiunea concurs PUTEREA DRAGOSTEI, un reality show inspirat din formatul international Power of Love, un experiment social modern care exploreaza complexitatea relatiilor umane.

Conform regulamentului Puterea Dragostei, in acest reality show vor participa șapte (7) femei și șapte (7) bărbați, care vor locui separat. Si se vor supune votului publicului telespectator.

Acești concurenti vor avea posibilitatea de a petrece opt (8) ore pe zi impreuna în Casa Dragostei. In rest pot face orice, insa fara a mai avea contact intre iei in afara celor 8 prevazute prin regulament.

Inscrierile pentru show-ul Puterea Dragostei sunt deschise inca, si se pot face online la adresa web: apply.putereadragostei.ro

regulament concurs puterea dragostei inscrieri online

Publicul are un rol esential in desfasurarea concursului Puterea Dragostei.

Acest format modern de reality show, presupe ca telespectatorii faca parte din emisiune sa sa isi voteze saptamânal favoritul sau favorita.

Participantul la Puterea Dragostei, fie el concurent barbat sau femeie, care obtine cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani.

Intrebarea pe care o genereaza reality-ul PUTEREA DRAGOSTE si miza acestuia transforma formatul cu regulile sale intr-un adevarat experiment social: este oare posibil sa se nasca iubirea adevarata intre oameni care nu se cunosc si care sunt pur si simplu nevoiti sa interactioneze doar cateva ore pe zi?

La nivel international formatul Puterea Dragostei este produs si distribuit de Global Agency. Înființată în 2006, Global Agency este lider mondial în distribuția de conținuturi de televiziune cu serii și formate pentru toate piețele internaționale.

Dintre formatele de succes ale Global Agency axate pe dating amintim: Power of Love, Marriage Life Experiment, Miss Perfect, Love Cafe, The Married Game, Perfect Bride, Eye Love You, Dating School, The Clique.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.

Comentarii

 1. Este o emisiune super tare, Mi-ar plăcea sa particip

  RăspundețiȘtergere
 2. As vrea sa ma inscriu ca este o emisiune frumoasa

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna as vre sa ma ascriu sio ca chiar am place imisiuna asta putera dragoste

   Ștergere
  2. As vrea sa ma inscriu si eu.!

   Ștergere
 3. bună ziua asi vrea sa fac parte și eu din aceasta emisiune va multumesc

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna seara,mi as dori foarte mult sa îmi gasesc iubirea la putere dragostei,de ce spun asta!,sunt Persoane acolo care nu vor nici o relatie,vreau sa ma inscriu,va multumesc frumos,o zi frumoasa

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna seara,mi as dori foarte mult sa îmi gasesc iubirea la putere dragostei,de ce spun asta!,sunt Persoane acolo care nu vor nici o relatie,vreau sa ma inscriu,va multumesc frumos,o zi frumoasa

  RăspundețiȘtergere
 6. poate participa la emisiune un baiat nascut in Romania dar care in present traieste in strainatate?

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna ziua,
  Doresc sa particip si eu la Emisiunea dumneavoastră.Ce pași trebuie să urmez?Multumesc, va doresc un Wechend frumos!

  RăspundețiȘtergere
 8. As vrea si eu la puterea dragostei

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.