REGULAMENT JOC My LIDL Shop. Invata GRATUIT cum sa conduci un Supermarket LIDL.

Rasfoind forumuri in cautare de pareri despre noutatile Surprize LIDL, am descoperit un JOC pe nume My LIDL Shop. Un joc care are parte de pareri pozitive din partea clientilor Lidl si nu numai.

Ce este jocul My LIDL Shop? Conform regulamentului cu aplicatia My Lidl Shop iti poti deschide-ți propria afacere de succes!

Cu jocul My LIDL Shop (descarca-l gratuit de pe Google Play, iTunes)  poți învăța prin joacă cum e să dezvolți un supermarket, să îl conduci, să îți multumești clienții și să îl extinzi.
pareri joc my lidl shop regulament si reguli cum se joaca

Potrivit regulamentului aplicatiei My LIDL Shop trebuie să bifezi, cu gândul doar la distracție, următoarele:
  • Să ai varsta peste 6 ani și să îți placă mersul la cumpărături.
  • Să îți dorești să dezvolți și să conduci un supermarket întreg.
  • Să câștigi trofee și să treci cu brio de provocări spontane.
  • Să te asiguri că toți clienții tăi sunt multumiți.
  • Să aduni produse bonus ca să-ți poți moderniza magazinul.
  • Să îți placă jocurile strategice și de dezvoltare.

Când mergi la cumpărături, în oricare magazin Lidl, poți scana minimum 3 produse dintre cele indicate în jocul Detectivul codurilor de bare, pentru a primi monede virtuale. 

Cu acestea monede virtuale poți utiliza Bonusomatul, câştigând astfel produse bonus cu care să îți modernizezi magazinul tau!

Suntem de parere ca jocul aplicatie My Lidl Shop ofera un mediu plăcut de joacă fără reclame sau redirecționări către alte pagini, un asistent personal, pe nume Luca Lidl, care te va însoţi la tot pasul prin supermarket şi te va ajuta să-ţi faci bine treaba.

Pachete atractive de sarcini  se înnoiesc constant și opțiuni de modernizare a magazinului.

Si nu in ultimul rand jocul My Lidl Shop asigura siguranță și liniște pentru părinți, pentru că NU se pot efectua cumpărături în aplicație.
MAI POTI CITI