REGULAMENT IGLU DE POVESTE. Castiga premii cu Kinder Felie de Lapte, Kinder Maxi King sau Kinder Pingui.

Confom regulamentului Concursului IGLU DE POVESTE in perioada 15 octombrie - 30 noiembrie 2018, cumpără Kinder Felie de Lapte, Kinder Maxi King sau Kinder Pingui de minim 10 lei, creează-ți cont pe www.kinder.com/ro/ro/promotie și înscrie codul de pe bonul fiscal.

Poți câștiga unul dintre cele 100 de premii, conținând un CORT MAGIC și CARTEA “Povești de la Polul Vest”.

Inscrierile in concursul Kinder sau revendicarile facute pe baza unor bonuri fiscale care sunt ilizibile, degradate, modificate, falsificate, viciate nu vor fi luate in considerare de catre organizator, iar respectivele bonuri fiscale vor fi declarate nule.

reguli regulament concurs kinder castiga iglu de poveste

Potrivit regulilor din regulament la fiecare 3 numere de bonuri înscrise online pe site-ul promotiei www.kinder.com/ro/ro/promotie primești un premiu constând în: 1 pachet de 5 stickere cu  povești audio.

Cele 5 stickere cu coduri QR originale asigura accesul online pe site-ul www.kinder.com la un set de 5 povesti audio originale distincte din cartea "Povesti de la Polul Vest" care nu este disponibila in comert.

Cele 100 de kituri de poveste sunt compuse dintr-un cort Hannah Outdoor Equipment pentru 2 persoane si o carte "Povesti de la Popul Vest".

Lista cu numele castigatorilor concursului Kinder "Iglu de poveste" (premii mari) si a premiilor mici va fi publicata online pe site-ul www.kinder.com dupa validarea finala a acestora.

Dupa validarea castigatorilor, premiile vor fi trimise prin curier in termen de maxim 14 zile de la data validarii.
MAI POTI CITI