REGULAMENT Havoline Experienta Golden Moments. Castiga Cupoane cadou de 1900 lei.

Potrivit regulamentului la concursul Havoline Experienta Golden Moment poti castiga urmatoarele premii:

a) 14 x Cupoane cadou pentru experienta Golden Moments în valoare de 1900 RON.

b) 50 x Cupoane de carburant în valoare de 230 RON, de la statiile de carburanti Petrom si OMV.

c) 150 x Canistre de ulei de motor Havoline de 4 l.

Conform regulilor din regulament pentru înscrierea in promtioa Havoline Experienta Golden Moments trebuie sa cumparati un Produs promoțional, apoi sa vizitați online www.texaco-competitions.com/Havoline și sa introduceți codul unic, găsit pe etichetă, în categoria Produse promoționale, pentru a vedea instantaneu dacă sunteți câștigător.
regulamentul concursului Havoline Experienta Golden Moments

Sunt permise înscrieri multiple pe parcursul Perioadei promoției, dar va trebui să achiziționați un Produs promoțional separat cu un cod unic pentru fiecare înscriere.

Produse promoționale ale concursului Havoline Experienta Golden Moment sunt:
  • Canistre de ulei de motor Havoline 1 l, 
  • Ulei de motor Havoline 4 l 
  • Ulei de motor Havoline 5 l

Toate produsele trebuie sa fie marcate cu eticheta promoțională.

Câștigătorilor le va fi trimis un e-mail conținând cuponul electronic Golden Moments.

Experiențele Golden Moments vastigate ca si premiu sunt valabile pentru o gamă de activități – pentru mai multe detalii, consultați www.goldenmoments.com/havoline . 

Activitățile pot fi supuse unor Termeni și condiții suplimentare, precum vârsta sau greutatea sau restricții privind starea de sănătate, și termenilor standard ai Golden Moments: goldenmoments.co.uk/page.html/terms_text.

Câștigătorii pot revendica cuponul electronic în valoare de 1900 lei pentru o activitate care depășește valoarea cuponului electronic, însă câștigătorii vor fi responsabili pentru orice costuri suplimentare.

În cazul în care cuponul electronic este utilizat pentru o activitate cu valoarea mai mică decât cea a cuponului electronic, creditul rămas va fi păstrat pe cuponul cadou.

Cupoanele electronice sunt valabile timp de un an de la data emiterii.

ATENTIE! Premiile NU sunt transferabile sau șanjabile și nu pot fi rambursate în valoarea lor monetară sau în vreo altă formă de compensare.
MAI POTI CITI