REGULAMENT Concurs: Super premii cu ORANGE Love. Reguli castigatori.

Conform regulamentului, concursul Super premii cu Orange Love se va încheia pe 10 decembrie 2018.

Potrivit informatiilor din regulament la promotia Super premii cu Orange Love poate participa orice persoana care este titulara a unui contract de abonament Orange sau este posesor de cartela SIM PrePay sau devine în perioada desfasurarii concursului titularul unui contract de abonament Orange.

Participantul trebuie sa incheie un contract pentru pachetul dorit din oferta Orange Love în perioada desfasurarii concursului (pachetul Orange Love cuprinde:

a) internet prin fibra sau fix 4G,
reguli regulament castigatori concurs orange love castiga super premii

b) televiziune prin cablu sau satelit si telefonie mobila sau fixa)

si instaleaza serviciile din pachetul Orange Love în perioada desfasurarii concursului sau în maximum 30  zile calendaristice dupa încheierea perioadei de desfasurare a concursului.

Participantii la campanie trebuie sa aiba serviciile aferente ofertei Orange Love active (internet prin fibra sau fix 4G, televiziune prin cablu sau satelit si telefonie mobila sau fixa) la data extragerii câstigatorilor concursului.

ATENTIE! Nu vor fi considerati participanti cei care în ziua extragerii nu au toate serviciile din pachetul Orange Love active conform regulamentului oficial al promotiei Orange Love.

În cadrul concursului Concurs: Super premii cu Orange Love, Organizatorul ofera un numar de 10 premii dupa cum urmeaza:

a) Premiul I: 5 premii, fiecare constând într-un „televizor Samsung Smart TV” în valoare individuala de 2.043,31 lei

b) Premiul II: 5 premii, fiecare constând într-un telefon Huawei P20 DUAL SIM black în valoare individuala de 2.511,15 lei

Organizatorul va contacta Participantul câştigător la promotia "Super premii cu Orange Love" în ziua în care s-a efectuat tragerea la sorţi precum şi pe parcursul a 48 ore de la momentul extragerii, pentru a-i furniza detalii despre condiţiile necesare pentru acordarea şi înmânarea Premiului conform Regulamentului.
MAI POTI CITI