Regulament Concurs DELMA Sandvisurile gustoase pot fi norocoase. Castiga 2000 de lei sau un aspirator Philips.

Participa la conucursul cu premii DELMA: "Sandvisurile gustoase, cu Delma-s norocoase" si poti castiga conform regulamentului: zilnic un gratar electric Philips sau un aspirator portabil si la finalul concursului unul din cele 20 de premii in bani in valaore de 2000 lei.

Lista castigatorilor "Sandvisurile gustoase, cu Delma-s norocoase" va fi publicata in sectiunea dedicata campaniei online pe site-ul www.castigacudelma.ro in cel mult 10 zile lucratoare de la validarea lor finala.

Produsele participante la concursul Delma 2018 sunt urmatoarele: Delma Sandvis 250gr, Delma Sandvis 500gr, Delma Sandvis 1kg, Delma cu savoare de unt 500 gr, Delma cu savoare de unt 1kg, Delma cu unt si gust de Paine pe Vatra 500 gr, Delma cu savoare d eunt si cu sare 500gr, Delma pentru copt si gatit 250 gr.
regulament castigatori concurs delma sandvisurile gustoase sunt norocoase

Un participant la promotia cu premii Delma are doua modalitati de se inscrie in concursul "Sandvisurile gustoase, cu Delma-s norocoase" pana pe data de 31 noiembrie 2018:

1) prin SMS la numarul 1870

2) prin inscriere online completand formularul de inscriere in concurs de pa www.castigcudelma.ro

ATENTIE! Este obligatorie bifarea casutelor "Sunt de acord cu regulamentul acestei Campanii si certifica ca am 18 ani".

Necompletarea oricarui dintre aceste campuri obligatorii sau completarea lor in mod incorect deuce la invalidarea inscrieri in concursul Delma.

Un participant nu poate castiga decat un singur premiu dintre premiile ce constau in obiecte. La tragerea la sorti pentru premiile constand in 2000 de lei participa toate inscrierile.

Fiecare potential castigator al concursului va fi contactat de catre reprezentantii organizatorului pe numarul de telefon cu care s-a inscris in promotie, in termen de 24 de ore de la desemnarea lui ca potential castigator.

Suma de 2000 lei reprezentand premiul castigat va fi virata in contul castigatorului concursului "Sandvisurile gustoase, cu Delma-s norocoase" in termen de 5 zile de la primirea de catre Organizator a procesului verbal de validare finala semnat de castigator.
MAI POTI CITI