Recomandari Magazine CERTIFICATE RAY-BAN. Cumpara ochelari Ray-Ban originali dintr-un magazin autorizat.

Proiectul Magazine Certificate RAY-BAN face parte dintr-o strategie mult mai largă de inovare și suport a Luxottica, la nivelul magazinelor specializate de optică.

Luxottica este lider mondial în proiectarea, fabricarea și distribuția de ochelari din gamele modă, lux și sport. 

Portofoliul Luxottica include mărci brevetate precum Ray-Ban, Oakley, Vogue Eyewear, Persol, Oliver Peoples și Alain Mikli, precum și mărci licențiate care includ Giorgio Armani, Burberry, Bvlgari, Chanel, Dolce & Gabbana, Michael Kors, Prada, Ralph Lauren, Tiffany & Co. și Versace.

Proiectul Magazine Certificate RAY-BAN reprezintă o oportunitate pentru opticienii care comandă în prezent Ray-Ban pentru a fi identificați de către client ca distribuitori autorizați. 

De asemenea, este creat pentru a conștientiza consumatorii cu privire la faptul că vor cumpăra ochelari Ray-Ban originali dintr-un magazin autorizat. 

cumpara ochelari Ray-Ban originali dintr-un magazin autorizat


Acest proiect va contribui în același timp la consolidarea valorii unui brand așa cum este Ray-Ban.

Lupta împotriva contrafacerilor este o problemă foarte importantă pentru Ray-Ban care este tot timpul angajat în combaterea vânzărilor de modele falsificate, fabricate cu materiale sub-standard și care pot fi periculoase pentru sănătate. 

Proiectul 'Magazine certificate Ray-Ban' ajută brandul și distribuitorul sa lupte impreuna lupta împotriva acestui fenomen mult prea raspandit si nefast.

Luxottica a creat, de asemenea, un logo distinctiv, simplu și inedit care va fi plasat în interiorul magazinelor de optică pentru fi identificate de către public în 2017 ca 'Magazine certificate Ray-Ban'.
MAI POTI CITI