Pareri Sampon uscat BATISTE. Ghid recomandari preturi Sampon Spray Batiste.

Sampon uscat BATISTE, parerea recenziilor si review-urilor de pe grupurile si forumurile monitorizate

1. Pareri Pozitive - 2,20
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 2,00

Tendințele sociale ale parerilor referitoare la Spray Sampon uscat BATISTE
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Deschidere spre experienta - 0,69
Extrovertirea - 0,60

pareri forumuri sampon uscat batiste

Opiniile consumatorilor referitoare la samponul uscat BATISTE sunt preponderent pozitive si scot in evidenta faptul ca este usor de folosit, îsi face treaba fara sa incarce parul in mod neplacut.

Limbajul folosit in comentarii este unul specific persoanelor deschise si independente si exprima ca si emotii vizibile deschiderea spre noutate si extrovertirea specifica celor neconventionali si informali.

Opiniile negative legate de samponul uscat Batiste sunt centrate pe faptul ca acest Sampon Uscat ofera volum, dar pentru maxim 30 minute, parul subtire se lasa apoi, nu reuseste sa il mentina umflat.

Samponul uscat Batiste este un produs - sub forma de spray - care reimprospateaza si revitalizeaza parul intre doua spalari de par, fara nici un pic de apa.

Este de mare ajutor atat in cazul parului normal, care trebuie spalat o data pe saptamana cat si in cazul parului gras, care ar trebui spalat in fiecare zi/ doua zile.

Pe langa efectul sau de baza, de a elimina grasimea de pe par, samponul uscat da si un plus de volum parului.

Particulele din samponul uscat absorb grasimea in exces, improspateaza, sterilizeaza, parfumeaza si redau volumul si aspectul curat al parului (doar intr-un minut).

Samponul uscat poate fi folosit si ca pe un produs de styling in aranjarea parului, deoarece acesta ii da textura, volum si vitalitate parului.

Foarte multi hairstylisti recomanda samponul uscat (pe langa efectul sau de baza) pentru a da volum si textura parului ca primul pas in aranjarea acestuia.
MAI POTI CITI