Pareri RETINOL COMPLEX crema cu VENIN de Albine. Recenzii pozitive pe forumuri.

Pe forumurile de cosmetice, crema antirid Retinol Complex cu Venin de Albine benefeciza de pareri pozitive din partea consumatorilor.

Exista unele recenzii care chiar considera crema Retinol Complex cu Venin de Albin ca fiind una din cele mai bune creme cu retinol.

Insa desigur trebuie sa ne ferim sa cadem in extreme, deoarece opiniile pot fi foarte subiective uneori.

Crema antirid cu venin de albine actioneaza ca o bariera impotriva factorilor de mediu, stimuleaza refacerea pielii dupa lovituri sau expunere la soare, amelioreaza cicatricele.
pareri forumuri crema retinol colex cu venin de albine pentru riduri

Melitina, componenta principala a apitoxinei (VENINUL DE ALBINE) este un puternic agent anti-inflamator ce determina organismul sa produca cortizol.

Veninul de albine stimuleaza productia de colagen si elastina, prin urmare umfla toate ridurile, si in profunzime, ridicandu-le, obtinandu-se astfel efectul BOTOX LIKE – Botulina naturala.

S-a dovedit ca tratamentul cu venin de albine actioneaza eficient asupra tenului imbatranit avand efect de microlifting.

Folosit, se pare inca din antichitate in scopul infrumusetarii de catre printesele din Grecia, acesta si-a dovedit eficienta si numeroasele efecte pe care le are asupra tenului, incepand cu hranire, hidratare, regenerare si pana la reducerea si prevenirea ridurilor, uniformizarea pielii si chiar refacerea celulara.

Gama de cosmetice RETINOL COMPLEX ULTRA LIFT este dezvoltata pe o serie de substante pe baza de retinol, careia, ulterior, ii sunt adaugate diferite elemente active, in functie de efectul pe care dorim a fi obtinut.

♦ VERIFICA AICI PRETURILE ♦

Retinol Complex garanteaza proprietatea de a sintetiza colagenul si elastina si prin urmare, previne imbatranirea pielii.

Retinolul e un ingredient pe care nu ar trebui sa il eviti, caci minimizeaza aspectul ridurilor si micsoreaza porii.
MAI POTI CITI