Pareri MENIU GANESHA CAFFE Bucuresti: bauturi si deserturi cu specific oriental intr-o atmosfera intima.

Inainte de a incerca sa ne facem o parere despre Gahesha Cafee din Bucuresti, va spunem ca cei trei tineri care au deschis in 2013 Ganesha Caffe de pe Bd. Barbu Vacarescu: Kristina Rababah, Ali Rababah si George Ionita, au decis sa extinda conceptul, avand in pregatire o locatie similara, in zona Calea Victoriei.

Noua cafenea GANESHA CAFFE de pe Calea Victoriei va fi deschisa la inceputul lunii februarie 2019, iar investitia se va ridica, cel mai probabil, la suma de aproximativ 150.000 euro.

Care este parerea clientilor despre restaurantul GANESHA CAFFE Bucuresti (media review-urilor de pe principalele site-uri de profil):
  1. Servicii - 8.6
  2. Locatie - 8,3
  3. Curatenie - 8,5
  4. Confort - 8,3
  5. Personal - 8,5
  6. Raport calitate / pret - 8,3
  7. Securitate - 8.2
  8. Locuri de parcare - 8,0
pareri impresii meniu ganesha caffe bucuresti

Potrivit proprietarilor Ganesha Caffe, meniul din noua locatie va fi diferit fata de Ganesha Caffe – Barbu Vacarescu. 

Pe partea de food vor avea snack-uri, neavand spatiul necesar utilarii unei bucatarii, pe partea de bar vin cu produse noi si mult mai variate, dar care o sa fie adaugate si in meniul locatiei din Barbu Vacarescu. 

Referitor la narghilele, nu or sa dezamageasca clientii, au ales narghilele de ultima generatie din inox, precum si binele cunoscute narghilele de la Shisha Original.

Meniul pe care il gasiti in actuala locatie Ganesha Caffe este unul extrem de diversificat, insa axul principal este imprimat de bauturile orientale specifice, precum ceaiul sau cafeaua cu hel. 

ganesha cafee calea victorii meniu nou si deosebit

In functie de anotimp, puteti opta fie pentru o cafea in stil indian, sau orice alt preparat reprezentativ pentru aceasta arie gustativa: cappuccino, cafe au lait, expresso, aroma latte, fie pentru un exponent din cadrul ceaiurilor orientale.

In completarea meniului de la Ganesha Caffe gazdele va propun o selectie atenta de prajituri, preparate culinare diverse, sortimente inedite de inghetata, precum si faimoasa narghilea cu gheata, intr-o diversitate completa de arome: ananas, mar, portocala, versiunea "Ganesha" cu ingrediente surpriza, sau cea "speciala", care contine o selectie de bauturi alcoolice in cea mai relaxanta gradina de vara.
MAI POTI CITI