Pareri Ceai CLARITY din ciuperca CHAGA finlandeza si Afine. Informatii prospect, preturi.

Clarity ceai din Ciuperca Chaga finlandeza si afine, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele naturiste online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.
1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la Clarity ceai instant din Ciuperca Chaga si extract de afine (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Incredere - 0,54
pareri forumuri ceai ciuperca chaga si afin finlandez clarity

Conform prosepectului ceaiul instant CLARITY TEA contine in compozitie 2 antioxidanti foarte puternici din padurea finlandeza, afine si ciuperca Chaga.

Acestea sunt combinate intr-o reteta speciala pentru a face o bautura delicioasa si in acelasi timp cu avand efecte terapeutice de exceptie.

Ciuperca Chaga finlandeza este o ciuperca medicinala care creste pe copaci in Finlanda. Ciuperca Chaga a fost folosit ca un medicament popular si ca o alternativa la cafea pentru o lunga perioada de timp in zonele nordice ale continetului.

Chaga se foloseste in medicina traditionala europeana inca din secolul XVI, ca remediu natural pentru gastrita si ulcer. in medicina traditionala chineza se utilizeaza chaga pentru sanatate generala, longevitate, frumusete si imbunatatrea vederii.

In prezent, Chaga se foloseste adesea pentru combaterea hipertensiunii si infectiilor virale, pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si pentru proprietatile sale anticancerigene.

Chaga este demonstrat a fi un Adaptogen foarte bun, care creste rezistenta la stres, devenind un super-aliment foarte popular datorita numeroaselor beneficii pentru sanatate.

Chafa contine in compozitie o multime de antioxidanti si nu are cofeina, dar efectul este acelasi ca si al cafelei.

Afinele continvitaminele A si C si pot chiar preveni sau ajuta la combaterea anumitor boli de ochi, cum ar fi retinita pigmentoasa, glaucomul sau miopia

Afinele scad nivelul zaharului din sange, ele fiind astfel indicate pacientilor ce sufera de diabet, putandu-le chiar reduce dependenta de hipoglicemiant.

Mod de administrare Ceai CLARITY Instant TEA: 1 lingurita amestecata cu apa calda, adaugati miere sau de nuca de cocos dupa preferinta

Doza zilnica recomanda este de o lingurita , ce contine: 270 mg de extract chaga si 25 g de afine.

Un borcan de Clairy este echivalent cu 1,5 kg de afine si 100g de chaga!

ATENTIE! Ceaiul de Chaga si Afine Clarity NU este indicat pentru a fi utilizat daca luati medicamente care dilueaza sangele, antibiotice sau glucoza injectata.

Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati medicul inainte de utilizare. 
MAI POTI CITI