Oferte BLACK FRIDAY Gerovital si Farmec 16 – 22 noiembrie 2018. Pareri pozitive forumurile de reduceri.

In 2018, pentru al doilea an consecutiv, FARMEC se alătura participanților la Black Friday, o ocazie foarte bună de a răsplăti fidelitatea și de a oferi noi motive de satisfacție consumatorilor.

Anuntul ca in acest an, Farmec a suplimentat oferta de produse disponibile de Black Friday la prețuri preferențiale a fost primita pe forumurile dedicate cu un sentiment pozitiv si pareri apreciative.

Campania de reduceri Farmec de Black Friday va fi derulată în perioada 16 – 22 noiembrie și cuprinde reduceri și alte beneficii la achiziția produselor din gamele Gerovital și Aslavital, oferite tuturor admiratorilor de cosmetice autentice românești.

Pareri Reduceri Farmec Black Friday Gerovital Aslavital

Pe durata campaniei, consumatorii vor beneficia de reduceri de până la 40% la circa 100 de produse, în cadrul celor 24 de magazine Farmec și Gerovital din țară, dar și la achizițiile din magazinul online www.farmec.ro.

Printre alte beneficii se numără și oferirea transportului gratuit pentru comenzile plasate în magazinul online Farmec, la plata cu cardul.

Clienții care au deja un cont in magazinul online www.farmec.ro și sunt abonați la newsletter vor avea acces la beneficiile oferite de Black Friday începând cu 15 noiembrie 2018, cu o zi înaintea startului oficial al campaniei promoționale.

Prin campania implementată de Black Friday, Farmec continuă seria activităților și inițiativelor dedicate tuturor iubitorilor de frumos din Romania.

Lista magazine Farmec participante la campania de reduceri Black Friday 2018:
  • 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara 
  • 16 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București (3 magazine), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea şi Râmnicu Vâlcea.
MAI POTI CITI