Noutati KEREMCEM DURUK 2018 - 2019: Keremcem in Dragoste si ura aka Ask ve Mavi in locul lui Emrah Erdogan

Keremcem Duruk cele mai noi informatii pe final de 2018 si inceput de 2019. 

Actorul turc Duruk Keremcem (vezi aici biografia) (pe care ati vazut ocazia sa il vedeti în serialul „Bahar: Viaţă furată”, alături de Ezgi Asaroglu) îl va înlocui pe Emrah Erdoğan în serialul „Dragoste şi ură” („Aşk ve Mavi”), după episodul 75 din sezonul al treilea al productiei TV.

Conform diziseti.tv, Emrah a renunţat la acest proiect tv pentru că nu s-ar fi înţeles cu producătorii de la NTC Medya la bani, cerând o sumă mai mare pentru noul sezon. În următoarea perioadă, el se va dedica carierei muzicale.

Conform informatiilor de pe piata media din Turcia Duruk Keremcem nu va interpreta personajul Ali, cel jucat de Emrah până la episodul 74 inclusiv, ci unul nou, „surprinzător”, „care va aduce un suflu nou serialului”
Noutati Keremcem Duruk seriale noi 2019

Dupa cum spun tabloidele turceşti, noul rol al lui Keremcem va fi cel mai probabil, Mavi (Burcu Kıratlı) se va îndrăgosti în următoarele episoade.

Serialul „Dragoste şi ură” („Aşk ve Mavi”) a fost difuzat in 2018 acesta la noi de Kanal D (din ianuarie până în iulie). În turcia sezonul al treilea a debutat pe 21 septembrie, la postul ATV.

Pe final iata care au fost frumoasele femei care i-au furat mintile carismaticului actor Keremcem si ce povesti palpitante de dragoste au trait impreuna:

1) EZGI ASAROGLU

2) BELIT OZUKAN - Relatia lor a durat 3,5 ani si s-a incheiat din pricina unor neintelegeri.

3) YASEMIN ERGENE - Dupa trei ani de tacere, Keremcem a marturisit ca, in timpul filmarilor serialului "Ask oyunu"(Jocul dragostei), au avut o relatie frumoasa.

4) SEDA GUVEN - In noiembrie 2014 s-au casatorit la Paris, insa in august 2015 au divortat.
MAI POTI CITI