NOUL MENIU PIZZA HUT Delivery 2018 - 2019 ne face o parere buna.

Ne-a facut o parere buna faptul ca cei de la Pizza Hut Delivery își extinde meniul începând cu luna octombrie 2018, oferind clienților posibilitatea de a comanda noi feluri de mâncare prezente în cele 22 de restaurante Pizza Hut din țară.

Preparatele din noul meniu Pizza Hut Delivery sunt concepute în colaborare cu chef Nico Lontras, și pe lângă noi rețete de pizza precum Chicken Caprese, Spicy BBQ Beef, Chili con Carne sau Tasty Tuna, din categoria Chef’s Specials, clientii pot opta sa comande pentru acasa Barbeque şi Sweet Chili Ribs, Chicken & Bacon proaspăt gătit, alături de cartofi copţi, antreuri precum Quesadilla cu vită sau curcan sau Mini Calzone Cheese.

pareri pozitive forum meniu nou pizza hut delivery

Un adevarat "festin" culinar care face o impresie pozitiva despre intentiile Pizza Huy Delivery care sigur vrea un loc fruntas in randul firmelor care ofera livrare de mancare acasa.

Anul acesta schimbările continuă pentru Pizza Hut România. Un nou design pentru restaurante şi meniuri, cu preparate care acoperă mai multe tipuri de gusturi și preferințe. 

In cadrul strategiei de brand Pizza Hut România a integrat, într-un mod firesc, şi serviciul de livrare acasa, Pizza Hut Delivery, care se bucură acum de un meniu plin de noutăţi şi oferte, a declarat Mark Hilton, Chief Executive Officer, Sphera Franchise Group.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse la domiciliu, dar şi la pachet. 

Pizza Hurt a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București. 

În acest moment, la nivelul anului 2018, Pizza Hut Delivery numără 21 de locatii dintre care 14 în Bucureşti, două în Brașov şi Cluj, iar câte una în Constanţa, Popeşti-Leordeni şi Ploieşti.
MAI POTI CITI