Mommy MAKEOVER pareri CHIRURGIE plastica pentru prospetele mamici. Preturi pentru toti.

Parerile despre Mommy Makeover - setul de proceduri de chirurgie estetica menite să le ajute pe proaspetele mămici să revină la forma corporală dorită si la forma corporală de dinainte de sarcină, sunt pozitive si exprima incredere.

Revenirea la forma corporală dorită după naștere este uneori un proces anevoios și de lungă durată. 

Insa chirurgia estetica Mommy Makeover a ajuns la mare cautare în rândul mămicilor care doresc remodelarea corpului după naștere și care au dorința reala de a se simți din nou bine în pielea lor.

Preturile Mommy Makeover variază în funcție de nevoile estetice ale fiecărei mămici.
pareri forumuripareri forumuri mommy makeover chirurgie estetica tinerele mamici

Practic, Mommy Makeover poate însemna, în unele cazuri, o singură operație, iar în alte cazuri, patru sau chiar cinci intervenții chirurgicale, ceea ce ridca desigur costurile.

Vestea proasta este ca in Romania aceste proceduri chirurgicale sunt considerate operatii chirurgicale estetice și drept urmare nu sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Chirurgia estetica Mommy Makeover se personalizează pe nevoile fiecărei paciente, însă cele mai frecvente operații chirurgicale în lunile de după naștere sunt:
  • mărirea de sâni (augmentare mamară), 
  • ridicarea de sâni (lifting mamar) cu sau fără mărire de sâni, 
  • reducție mamară. 

Apoi se clasează lipoaspirația abdomenului, lipoaspirația coapselor și abdominoplastia.

Prin îndepărtarea chirurgicala a excesului de piele și grăsime rămas în zona abdomenului, coapselor, brațelor și remodelarea sânilor mămicile devin mai puternice și mai încrezătoare în forțele proprii pentru că au scăpat de complexele fizice.

Astfel tinrele mamici devin mai fericite, mai determinate să continue un stil de viata sănătos și activ și, implicit, se pot concenta mai bine pe creșterea copilului.
MAI POTI CITI