MADALINA LINGURARU Biografie de luptatoare noua concurenta de la Exatlon 2,

Inainte de a vedea in mare biografia Madalina Linguraru, va spunem ca aceasta este noua concurentă de la Exatlon 2, aceasta făcând parte din echipa Războinicilor.

Conform wiki-ului sportiv romascana Mădălina Linguraru practică lupte libere de la vârsta de 11 ani.

În prezent, Madalina face parte din Lotul Național de lupte libere.

Mădălina Lingurar s-a născut în noiembrie 1992 și este exemplul perfect că esențele tari se ascund în sticlute mici.

biografie madalina linguraru wiki de luptatoare

Mădălina Lingurar are o înălțime de doar 1,50 metri și o greutate de 46 de kilograme dar o vointa si talent sportiv urias.

Luptătoarea în vârstă de 26 de ani face parte, în prezent, din Lotul Național de lupte libere, iar printre medaliile obținute de Mădălina sub îndrumarea antrenorului Mátéfi Árpád se numără cele de argint, din 2015 și 2016, la Campionatele Naționale Individuale de seniori, și medalia de aur la Turneul Internațional de seniori, adjudecată în 2016.

La debutul in concursul Exatlon 2 Madalina Linguraru a avut un foarte bun parcurs, inca din prima cursa, cu o viteza remarcabila pe traseu.

Strategia Faimosilor a fost data peste cap de catre noua membra a echipei Razboinicilor, cand, la scorul de 9 la 5, Cristina Nedelcu a ales sa concureze din nou impotriva Madalinei Linguraru. 

Surpriza a fost uriasa, atat pentru Faimosi, cat si pentru Razboinici, concurenta cea noua aducand punctul decisiv pentru echipa sa, asigurandu-i premiul pus in joc: vila.

Competitia s-a incheiat cu scorul de 10 la 5, in uralele de bucurie ale Razboinicilor care au ridicat-o pe brate pe Madalina Linguraru.
MAI POTI CITI