LILLAPOIS pareri bune Dorgherie AUCHAN cu parfumuri, machiaj, ingrijire personala, curatenia casei.

Urmarind pe forumuri primele pareri despre LillaPois Auchan am observat ca in general parerile sunt mai mult decat pozitive si apreciaza faptul ca Auchan a adus si in Romania conceptul drogeriilor LILLAPOIS.

Lillapois Auchan este o rețea inovatoare de magazine specializată în înfrumusețare, îngrijire personală și igiena casei.

Fiecare produs din magazinele LillaPois este caracterizat prin calitate și preț avantajos. Sortimentele sunt variate și extinse, actualizate mereu conform ultimelor inovații în tehnologia frumuseții.

pareri magazine LillaPois Auchan romania preturi bune

Pe langă aceste avantaje, magazinul LillaPois îți oferă o mulțime de motive de bucurie, care transformă magazinul într-un veritabil hub de frumusețe prin:
  • Consilier în make-up
  • Specialist în dermatologie
  • Hairstyling specialist
  • Nails expert
  • Consilier în îngrijirea casei tale
  • Produse calitative și accesibile

Primul magazin LillaPois a fost inaugurat în Galeria Comercială Auchan Crângași din București și are o suprafață de vânzare de 300 mp.

Magazinul comercializează produse de machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei, produse destinate bebelușilor și copiilor. 

Sortimentația cuprinde branduri din România, Italia, Franța, Republica Moldova, Cehia, Polonia.

Oferta LillaPois Auchan este gândită pentru a răspunde cerințelor femeilor moderne, active, interesate de imaginea proprie, la curent cu noutățile, conectate la tehnologie, preocupate de sănătate și starea de bine, dornice să descopere. 

Bineînțeles ca nu au fost uitați nici domnii care se pot bucura de o zonă dedicată. 

Totodată, magazinul LillaPois oferă o gamă largă de produse destinate bebelușilor și copiilor.
MAI POTI CITI