Idei de afaceri 2019! Afacere cu CADOURI personalizate. Magazin online de cadouri.

Specialistii sunt de parere ca piata cadourilor personalizate poate fi o nisa interesanta pentru o idee de afacere profitabila in 2019.

Daca aveti idei de produse ingenioase, interesante, daca va adaptati mediului online si invatati sistemul de livrare, puteti incerca sa deschideti un magazin online de cadouri personalizate.

Oamenii sunt interesati sa-si cumpere obiecte personalizate precum tablouri, perne, cani, agende, ceasuri, diverse gadget-uri.

Pentru a dezvolta in mod eficient aceasta afacere aveti nevoie de o investitie in jur de 70.000 euro, iar majoritatea acestor bani se vor duce pentru achizitionarea echipamentelor de productie a cadourilor personalizare.
idei de afaceri simple magazin cadouri personalizate

Pe langa echipamente, veti avea nevoie de o hala de productie sau un spatiu de 200-300 mp, 2-3 angajati si colaboratori pe diferite domenii precum marketing, advertising si copyrighting.

In doi ani puteti ajunge sa depasiti pragul de un milion de euro cifra de afaceri si cu siguranta iti veti recupera investitia din primul an, pentru ca marja de profit in acest tip de business este in jur de 30%.

Important este sa continuati sa investesti in afacerea cu cadouri personalizate si sa aduceti cat mai multe produse noi in portofoliu.

De exemplu, magazinul online de cadouri StarGift a reusit sa ajunga la o cifra de afaceri de aproximativ 700.000 de euro dupa mai putin de doi ani de la infiintare.

Totodata, StarGift a personalizat, din martie 2016 si pana in prezent, peste 100.000 de produse si a printat peste 1 milion de poze pe diferite obiecte alese de clienti.

Cum a reusit sa transforme o idee de business intr-o afacere de succes? Ei bine in cazul acestui magazin online de cadouri personalizate, antreprenorul a realizat ca piata cadourilor personalizate poate fi o nisa extrem de importanta, care poate fi dezvoltata prin produse ingenioase, experienta online adaptata noilor tehnologii si dispozitive, termene de livrare scurte si preturi decente.

In trei luni magazinul online era live, iar productia si livrarea comenzilor s-a realizat de acasa. 
MAI POTI CITI