HYDRAPLENISH Plus MSM pareri pretul refacerii cartilajelor cu Biocell Colagen.

Sa incercam sa ne facem o parere despre Hydraplenish Plus MSM Secom un supliment care pe forumuri este recomandat in special persoanelor care urmeaza o dieta vegana sau vegetariana si are rolul de a imbunatati structura si aspectul pielii, oferind elasticitate si hidratare.

Continutul de Biocell Colagen din compozitia suplimentului alimentar Hydraplenish ajuta la mentinerea cantitatii normale de colagen si elastina din tesutul epitelial.

Capsulele vegetale Hydraplenish Plus imbunatatesc circulatia sanguina si au o actiune benefica asupra articulatiilor.
forum-pareri-secom-hydraplenish-plus-msm

Mai precis spus, produsul naturist Hydraplenish MSM participa activ si eficient la refacerea cartilajelor si le protejeaza impotriva distrugerilor provocate de unele enzime sau medicamente aniinflamatoare.

Principalele beneficii subliniate in recenziile de forumurile despre Hydraplenish Plus sunt:

Contribuie la imbunatatirea structurii si aspectului pielii (elasticitate si hidratare) prin mentinerea cantitatii optime de colagen si elastina si reducerea actiunea enzimei hialuronidaza;

Reduce formarea cheloidului in leziuni ale pielii produse de arsuri, interventii chirurgicale, traumatisme.

HYDRAPLENISH Plus MSM participa la refacerea cartilajelor. Colagenul hidrolizat are o absorbtie intestinala rapida, ceea ce duce la depunerea lui in cartilajul articular si formarea condrocitelor (70% din structura cartilajului este colagen.

HYDRAPLENISH Plus protejeaza cartilajele impotriva distrugerilor provocate de unele enzime (de ex: colagenaze), medicamente antiinflamatoare, corticoterapice, actiunea radicalilor liberi, procese autoimune.

Conform prospectului ingredientele din compozitia HYDRAPLENISH Plus sunt:
  • BioCell Collagen - 1000 mg;
  • Colagen hidrolizat tip II - 600 mg;
  • Condroitina - 200 mg;
  • Acid hialuronic - 100 mg;
  • MSM (Metilsulfonilmetan) - 500 mg.

Modul de administrare al capsulelor Hydraplenish Plus este urmatorul:

1) Intretinere: cate 2 capsule/zi

2) Intensiv: cate  4 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

In concluzie daca pretul de 109 lei 60 capsule Hydraplenish Plus MSM nu vi se pare unul mare atunci parerea noastra este ca merita sa incercati acest supliment nutritiv daca va confruntati cu probleme ale articulatiilor.
MAI POTI CITI