Credit Fix IFN SA pareri Creditul de nevoi personale cu ipoteca si RATE fixe. Ghid recomandari.

Credit de nevoi personale cu ipoteca Credit Fix IFN SA, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 2,40

Emoţia parerilor referitoare la Credit de nevoi personale cu ipoteca Credit Fix IFN SA (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Bucurie - 0,51
Surpriza - 0,54

Credit Fix IFN SA pareri forumuri Credit de nevoi personale cu ipoteca
Noua soluție de creditare din portofoliul de instrumente financiare CreditFix.ro are în vedere o gamă largă de venituri, pentru credit de nevoi personale cu ipoteca putând aplica și persoane care nu se încadrează în criteriile solicitate de alte instituții financiare.

De asemenea, în cazul în care clientul CreditFix dorește o sumă mai mare, însă are un venit mai mic, poate obține acest credit împreună cu un codebitor.

Creditul de nevoi personale cu ipotecă, este produs de creditare rapid și flexibil care se adreseaza in principal persoanelor care doresc să facă o investiție majoră și au nevoie de susținere financiară suplimentară pentru a-și transforma dorința în realitate.

AICI o alternativa serioasa pentru imprumuturi RAPIDE!

Întregul proces de solicitare, evaluare și de acordare a împrumutului se realizează online, în câțiva pași simpli, fără a fi nevoie de deplasări la sediu. 

Persoanele interesate trebuie sa acceseze site-ul www.creditfix.ro, sa aleaga suma de care au nevoie, perioada în care doresc să achite creditul și  sa completează formularul de contact. 

După aprobarea solicitării, banii sunt primiți de client direct în contul lui, în urma semnării contractului de împrumut.

Veniturile solicitantului de Creditul de nevoi personale cu ipoteca si RATE fixe trebuie dovedite cu un minim de documente, iar obținerea împrumutului este foarte rapidă. 

Aprobarea financiară a creditului se face în două ore, iar aprobarea finală în 48 de ore, asta daca desigur aplicantul are toate documentele pregătite.

Referitor la comisoane si dobanzi, Creditul de nevoi personale cu ipotecă are rate fixe pentru toată perioada de creditare, indiferent de evoluția pieței, are zero comision de administrare a creditului, iar dobânda este competitivă, de până la 36%. 

În plus, cheltuielile de evaluare, cele notariale și polița de asigurare pentru imobil pot fi plătite de client direct din credit, la momentul semnării contractului.

Compania Credit Fix IFN SA este o institutie financiara nebancara, înfiintata în 2015 de o echipa de tineri profesionisti din domeniul financiar.
MAI POTI CITI