BIOGRAFIA Ionut Liviu Sugacevshi aka "Jaguarul" de la "Exatlon". Un wiki interesant.

WIKI. Giani Kirita si Ionut Liviu Sugacevshi vor reveni in competitia „Exatlon”, de aceasta data in postura de antrenori. 

Fostul concurent de la Faimosi de la Exatlon va reveni in mijlocul echipei rosii pentru a-i motiva si mai mult pe acestia si a inscrie cat mai multe victorii

Asta in timp ce Jaguarul (Ionut Sugacevshi) va avea misiunea de a-i antrena pe Razboinici de la Exatlon si a-i conduce spre rezultatele mult dorite.

In viata de zi cu zi Ionut Liviu este de profesie luptator MMA la un club de arte martiale din Galati.
Biografie Ionut Rusu Sugacevshi Extalon la varsta succesului

Conform biografiei Ionut Sugacevshi s-a apucat de sporturi de contact inca din scoala generala. A inceput cu boxul si strabatea constiincios orasul sa mearga la fiecare antrenament. 

Doamna Sugacevshi isi aminteste ca il ruga sa isi anunte antrenorul ca nu poate lupta pentru ca era accidentat, insa raspunsul fiului sau a fost mereu ca trebuie sa lupte si sa castige.

Razboinicul este si la "Exatlon" asa cum a fost toata viata: ambitios, puternic si un luptator.  Este pasionat de sportul pe care il practica si merge des la competitii pentru a-si sustine favoritii.

„E un vis devenit realitate pentru mine sa ma intorc in Republica Dominicana, la 'Exatlon'. Vreau sa dovedesc tuturor de ce sunt in stare! Cred ca ma vor primi foarte bine, dar nu stiu cat de bine voi fi vazut in realitate de Razboinici… Probabil ca unii ma vor vorbi pe la spate. Nu ma deranjeaza acest lucru pentru ca sunt o persoana ambitioasa, voi trece peste aceste obstacole. Cu siguranta, Faimosii vor avea de ce sa se teama. Sunt sigur ca eu si Giani ne vom 'aprinde' din nou. Giani, tine-te bine tura asta!!”, a declarat Ionut "Rusu" Sugacevshi.
MAI POTI CITI