BIOGRAFIA Anamaria Tulumb. Wiki-ul sotiei lui Razvan Burleanu.

Inainte sa vedem pe scurt biografia Anamaria Tulumb, va spunem ca Răzvan Burleanu plănuia de multă vreme nunta cu Anamaria Tulumb, cu care se cunoaște de pe băncile școlii, încă din 2015, însă programul încărcat al lui conducătorului fotbalului românesc le-a dat de fiecare dată programul peste cap.

Nunta dintre Razvan Burleanu si Anamaria Tulumb va avea loc la Bacău, după 20 noiembrie 2018, data meciului Muntenegru – România, ultimul din Liga Națiunilor pentru naționala tricoloră.

Revenind la wiki-ul Anamaria Tulumb Originară din Bacău, ca și Răzvan Burleanu, aceasta nu a ieșit cu nimic în relief, preferând un rol discret.

Presa de cancan a scris că Anamaria Tulumb a fost colegă de podium, pe la diferite prezentări de modă, cu Monica Columbeanu. Are în palmares şi un titlu de 'Miss Boboc'.

Anamaria Tulumb Biografie sotie Razvan Burleanu

Un studiu sumar al postărilor sale de pe Facebook indică o persoană preocupată de nutriție.

Anamaria Tulumb postează rețele vegetariene. Fata chiar arată foarte bine, la fel ca și partenerul său de viață.

Anamaria Tulumb este foarte prezentă în viaţa partenerului său, participând la meciurile naţionalei împreună cu prietenele şi cu rudele.

Merge chiar şi la party-urile organizate de FRF şi îl însoţeşte câteodată pe preşedinte în deplasări ale naţionalei sau reuniuni sub egida UEFA.

In concluzie, doua persoane normale, frumoase si o nunta care se anunta una cu stil.
MAI POTI CITI