ASIA EXPRESS SEZONUL 2 program schimbat, Concurenti noi, acelasi Regulament.

Cand incepe Asia Express sezonul 2, 2019, care sunt concurentii care participa la concurs... 

Sa incercam sa raspundem pe rand la aceste intrebari legitime.

In sezonul 2 ASIA EXPRESS programul concurentilor se va schimba: acesti vor parcurge peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka și India.

O altă noutate ASIA EXPRESS sezonul 2 este faptul că acum vor exista 9 perechi de vedete care să se lupte pentru marele premiu.

asia express sezonul 2 cand incepe concurenti program concurs

UPDATE! Avem lista completa a concurentilor ASIA EXPRESS SEZONUL 2, 2019
  • Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana,
  • Ruby și iubitul ei, Adrian
  • Jojo și Paul Ipate
  • CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun
  • Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani
  • Șerban Copoț și Cosmin Seleși
  • Ana Morodan și Adrian Teleșpan
  • Cocuța și Bogdan Boantă
  • Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab
Se zvoneste că în sezonul 2 Asia Express va participa şi un cuplu gay, care va fi surpriza ediţiei. Se pare ca designeru-ul Razvan Ciobanu ar fi cel in cauza... Insa sunt inca stiri pe surse!

Regulile din regulamentul concursului Asia Express rămân însă neschimbate. 

Fiecare pereche de vedete de la Asia Express va avea la dispoziție 1 Euro pe zi, bani cu care trebuie să se descurce, să își găsească transport, cazare și mâncare. 

Rugămințile, farmecul personal și puterea de convingere vor fi atuurile care îi vor ajuta pe cei 18 concurenți să ajungă cât mai departe în marea competiție și să parcurgă o distanță cât mai lungă din “Drumul Elefantului”. 

Sri Lanka și India vor fi o adevărată provocare, diferențele culturale uriașe, bariera de limbă și condițiile nu tocmai prietenoase le vor da mari bătăi de cap participanților.

Surpriza sezonului 2 Asia Express este si cuplul Anda Adam - Sorin Niculescu, însa si interesul acordat Biancai Dragusanu, care a fost invitata la negocieri.

Printre cuplurile de vedete care participa la sezonul 2 Asia Express se numără Ruby şi iubitul ei, Cătălina Jojo Grama şi Paul Ipate, după modelul Lora şi Ionuţ Ghenu, din primul sezon. 

Solista Margherita de la Clejani şi Şerban Copoţ ex-Animal X ar fi fost şi ei ofertaţi şi sunt gata de plecare. 

Surorile Pavel, Claudia (Cream) şi Paula, vor fi cuplul rudelor de sânge, aşa cum au fost Cătălin Moroşanu şi fratele lui, iar doi foarte buni prieteni, actorii Anca Sigartău şi Cosmin Seleşi, fac şi ei echipă în aventura care de data aceasta va avea loc în India. 

Cosmin Seleşi trebuie să termine cât mai repede filmările de la „Te cunosc de undeva”, ca să poate să plece în această nouă provocare. 

Aventura din sezonul 2 “Asia Express” va începe la Antena 1 în primãvara anului 2019.
MAI POTI CITI