REZUMAT Sa nu spui niciodata pentru totdeauna - Jennifer L. Armentrout. Recenzii bune.

Rezumatul romanului "Sa nu spui niciodata pentru totdeauna" scris de Jennifer L. Armentrout.

Parerea cititiorilor despre cartea "Sa nu spui niciodata pentru totdeauna" este ca acesta este un roman extraordinar, emotionant de real, despre forta primei iubiri si despre curajul de care ai nevoie pentru infrunta propriile temeri.

Pe lângă o poveste de dragoste incredibila și foarte frumoasa, cartea conține și o lecție de viața foarte importantă.

Fiind vorba despre maltratarea copiilor din centrele de plasament și despre copii abuzați de asistenții sociali, autoarea încearcă sa ne arate urmările pe termen lung ale traumelor trăite de copii. 
rezumat roman Sa nu spui niciodata pentru totdeauna Jennifer L. Armentrout

Romanul “Sa nu spui niciodată pentru totdeauna” este o lectura de citit intr-un weekend și de meditatat la invataurile din ea o săptămână. (Verific Preturile)

Scriitorea Jennifer L. Armentrout s-a nascut pe 11 iunie 1980 in Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii. Este scriitoare americana de romane, din categoria Young Adult.

Seriile publicate pana in prezent de autoarea Jennifer L. Armentrout sunt: Wait for you, Gamble Brothers, Frigid, Nephilim Rising, Covenant, Seria lux, The Dark Elements, Titan si Wicked.

"Sa nu spui niciodata pentru totdeauna"  e o poveste fermecatoare despre o tanara curajoasa care lupta pentru a-si exprima adevarul dintr-un refugiu al tacerii.

Ea a invatat ca tacerea era cea mai buna arma a sa. El a jurat ca o va proteja intotdeauna.

Amandoi impartasesc un trecut ingrozitor, in urma caruia au creat o legatura indestructibila. Sau, cel putin, asa credeau ei. Pana cand drumurile lor s-au despartit brusc, in urma cu patru ani.

Mallory si Rider incearca de ceva vreme sa-si depaseasca experientele infioratoare traite intr-un centru de plasament, sa-si cladeasca un viitor, sa uite.

Dar chiar cand credeau ca au lasat trecutul in urma, Mallory si Rider se reintalnesc la liceu si descopera ca legatura puternica din copilarie n-a disparut... continua sa existe, la fel ca si ranile trecutului.

In aceasta incercare de a se vindeca de trecut si de a-si depasi temerile si nesiguranta, amandoi descopera ca exista  acel ceva care ii poate ajuta si anume: iubirea si prietenia sincera.

MAI POTI CITI