REZUMAT Hippie de Paulo Coelho. Roman Autobiografic cu recenzii pozitive.

Rezumatul romanului Hippie de Paulo Coelho

In noul sau roman autobiografic, Paulo Coelho reinvie visul de iubire si pace universala al generatiei hippie de la inceputul anilor 1970.

Paulo, un brazilian de 23 de ani care isi doreste sa devina scriitor, strabate lumea in cautarea libertatii si a sensului profund al existentei. 

La Amsterdam Paulo o intalneste pe Karla, o tanara de nationalitate olandeza care isi asteapta insotitorul predestinat de Univers pentru a ajunge in misteriosul si esotericul Nepal.
Rezumat romana Hippie de Paulo Coelho autobiografie

Drumurile lor se incruciseaza in Piata Dam, unde hotarasc sa plece impreuna cu legendarul Magic Bus, urmand o bine-cunoscuta ruta hippie. (Verifica Pretul)

Calatoria lor prin Europa marcheaza inceputul unei povesti de dragoste si al cautarii de sine. 

La Istanbul, Paulo trece printr-o serie de experiente initiatice care ii dau posibilitatea sa descopere valori si principii care apoi il vor ghida intreaga viata.

Hippie, romanul in care Paulo Coelho amesteca cu talent si indemanarea scriitoriceasca aventura, filozofia si intamplari semnificative din propria tinerete, este o carte importanta si relevanta pentru timpurile in care traim.

WIKI. PAULO COELHO s-a nascut la Rio de Janeiro în 1947. Este unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii, cartile sale traduse în 81 de limbi si editate în peste 170 de tari atingând, pâna în prezent, vânzari de peste 225 milioane de exemplare în întreaga lume, iar în România, de aproape un milion si jumatate de exemplare. 

Înainte sa devina un adevarat fenomen literar, Paulo a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. 

În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viata si cariera. Desi profund atasat de Brazilia natala, romanele lui dezvolta drame universale, ceea ce explica primirea entuziasta de care se bucura in toate tarile unde i-au fost traduse cartile.
MAI POTI CITI