Reduceri bune eMAG masini de spalat. Modele de top ieftine în oferta eMAG

eMAG are reduceri atractive si oferte ieftine la masinile de spalat aflate la promotie in aceasta perioada.

În această perioadă sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iată câteva dintre cele mai bune recomandari de reduceri eMAG mașini de spălat.

a) Masina de spalat rufe Beko WTV 8734 XS0, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++. Achizitioneaza oricare din masinile de spalat vase sau masinile de spalat rufe Beko cu motor ProSmart Inverter, inregistreaza produsul si vei beneficia de 10 ani garantie extinsa pentru motor.

Mai multe detalii și alte reduceri eMAG mașini de spălat găsiți AICI.

b) Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Motor ProSmart Inverter, 60 cm, Alb.
Reduceri bune eMAG masini de spalat ieftine la promotie

Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. 

Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. 

Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon. 

Mai multe detalii și alte reduceri eMAG mașini de spălat găsiți  AICI

c) Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425, 6th Sense, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Direct Drive, 60 cm, Alb. 

Inovativa Tehnologie ZEN inlocuieste clasica curea cu un motor performant legat direct de tambut (Direct Drive) avand ca principale beneficii mai putine vibratii si implicit mai putin zgomot, cat si o economie de resurse (apa, energie, timp) sustinuta de o rezistenta sporita in timp. 

Mai multe detalii si alte reduceri bune eMAG masini de spalat gasiti AICI
MAI POTI CITI