Pareri SATURO o bautura ready to drink food primita pe forumuri cu opinii diverse.

Chiar daca parerile despre SATURO de pe forumurile parcurse sunt diverse ca si polaritate emotionala, cele mai multe opinii exprimate de catre consumatori sunt pozitive.

Desigur exista si pareri negative despre Saturo si in general ele se refera la faptul ca se pune accent pe isomaltuloza fara a se preciza despre ce cantitate este vorba.

Se stie ca in general consumul de bauturi care contin izomaltuloza în loc de alte zaharuri determina o crestere mai mica a glicemiei dupa consum, comparativ cu bauturile care contin zahar.

Dar sa ne facem o parere personala despre SATURO prima băutură de tip ready to drink cu trei arome și gust delicios din Europa și prima din categoria sa care intră pe piața din România.
pareri forum saturo bautura ready to drink

Brandul Saturo a luat înființat în Austria, unde a fost fondat de Hannes Feistenauer (CEO), Joerg Hauke (CMO) și Kambis Kohansal Vajargah (Membru Fondator).

Bautura Saturo se diferențiază de alte produse ready to drink direct din sticlă (nu vei avea nevoie de prafuri sau de shakere).

Fiecare cutie de Saturo contine un mix complet din ingredientele de care corpul tau are nevoie pentru a fi hranit si sanatos: proteine, carbohidrati, lipide, vitamine si minerale. Ai o gustare completa, într-un nou ambalaj reciclabil.

Parerea noastra este ca Saturo are un gust delicios. Comparativ cu alternativele competitorilor, varianta cu ciocolată în particular are o textură și un gust grozav. 

Saturo te face cu adevărat să simți că îți hrănești corpul. Un design bun, mult mai modern decât alternativele din piață, care sunt mai degrabă legate ca imagine de populația în vârstă decât de lifestyle-ul modern. 

Saturo este o abordare modernă la mâncatul sănătos în mișcare, dacă se întâmplă să sari peste mese.

Preturi si sortimente SATURO

Saturo CIOCOLATA 2.0 - 12.5 lei
Saturo Ciocolata este produsul vedeta, asa ca producatorul a decis sa vi-l ofere si sub forma unei gustari, în varianta de 330 ml. 

Saturo CIOCOLATA - 16 lei
 Are doar arome naturale din cacao de înalta calitate, fara lactoza, fara gluten si este un produs vegan!

Saturo ORIGINAL - 15 lei
Este subtil, cu o textura fina si gust natural (ca de cereale) de care nu ai cum sa te saturi. 

Saturo CAFEA - 16 lei
Îmbogatit cu 150 mg de cofeina organica, acest Saturo este solutia atunci când vrei putin mai mult de la o masa. Cu acest sortiment, îti poti începe ziua cu mai multa energie.
MAI POTI CITI