Nunta de vis CHIARA FERRAGNI cu rappaerul italian FEZ. Mireasa este cea mai celebra fashion blogger.

Fashionistele o cunosc pe cea mai stilata cea mai cea bloggerita de succes de fashion. Are o poveste de viata  de-a dreptul inspirationala.

Ar fi trebuit sa fie absolventa a FACULTATII  De DREPT dar CHIARA si-a urmat visul de a  fi in lumea modei de a se simti libera.

S-a nascut la 7 mai 1987 in CREMONA ITALIA fiica MARINEI DI GUARDO si a lui MARCO FERRAGNI.

Blogul CHIAREI "THE BLOND SALAD" s-a clasat pe primul loc in clasamentul alcatuit de revista FORBES  iar CHIARA FERRAGNI a devenit cel mai important influencer si blogger de moda.
wiki chiara ferragni blogger de fashion de top

A colaborat cu divese branduri de beauty si produse de la  TOD S PANTENE. A scris si o carte un E BOOK  cu titlul THE BLOND SALAD.

CHIARA are 1.77 m  si privind-o nu ne mira doar a cochetat si cu modellingul.
A aparut si in  sezonul 13  al PROJECT RUNWAY S.

Anul trecut CHIARA a facut costumele la cea de-a patra editie a INTIMISIMI.

CHIARA  si-a gasit inspiratia gratie unor mari designeri pe care ii admira cum ar fi : ALEXANDER MC QUEEN, A WANG, RICK QWENS,GARETH PUGH, si DOLCE&GABBANA.

O femeie de succes ambitioasa energica urmarita de milioane de fani si-a gasit dragostea in persoana unui barbat de succes.

Un tip romantic a cerut-o pe CHIARA la finalul unui concert si extrem de  emotionata CHIARA a spus da in aplauzele frenetice ale publicului.

Jumatatea perfecta a blondei se numeste FEDERICO LUCIA si este artist un muzician de succes.
Publicul il stie dupa numele de scena FEDEZ.

O femeie stilata cu farmec  CHIARA a stralucit in ziua nuntii. O nunta absolut impresionanta cu multe vedete intre care   si PARIS HILTON.

Prietenii cuplului au fost dusi in superba locatie cu un avion particular. Un decor de basm  aranjamentele florale  au adaugat un plus de stralucire iar mireasa a fost aidoma unei printese.

A imbracat trei rochii una mai frumoasa ca cealalta.   Prima rochie cu trena si broderie fina. Materiale sofisticate.
CHIARA FERRAGNI Wiki Nunta de Vis


CHIARA si sotul ei  sunt fericiti mai ales ca au impreuna un baietel  care le face viata  plina. Micutul se numeste  LEONE.

CHIARA si FEDEZ locuiesc in MILANO. Intre pasiunile comune   sunt   calatoriile , arta gastronomiei si arta.

Un cuplu frumos carora le uram " CASA DE PIATRA."
MAI POTI CITI