Inscrieri Arena Bucatarilor Juniori 2018 Selgros Cash & Carry. Regulament, conditii inscrieri.

Regulamentul concursului „Arena Bucatarilor Juniori“ editia 2018 poate fi consultat pe site-ul www.selgros.ro sau in magazinele Selgros, la biroul Relații cu Clienții.

La etapa preliminară „Arena Bucatarilor Juniori“ editia 2018 se pot înscrie numai persoanele cu vârsta de maxim 20 de ani (anul nașterii 1998, sau mai târziu), care reprezintă și sunt confirmate de unitățile de gastronomie, sau sunt elevi la diferite școli sau academii de profil gastronomic. Limita de vârstă este stabilită între 14 – 20 de ani.

Inscrierile pentru etapa preliminară „Arena Bucatarilor Juniori“ se fac prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul www.selgros.ro, la adresa  www.selgros.ro/stiri/inscrieri-arenabucatarilor-juniori-2018.html și trimiterea acestuia pe adresa de e-mail: arenajuniori2018@selgros.ro
regulament inscrieri arena bucatarilor juniori 2018 online email

În etapa preliminară, înscrierea va consta în pregătirea unui singur fel de mâncare (fel principal), respectând ingredientele impuse de organizator: pulpă porc, fasole roșie conservă, ceapă verde. 

Concurenții  „Arena Bucatarilor Juniori“ își vor procura ingredientele necesare pe cont propriu, fără suportarea de către organizator a acestor cheltuieli.

Înscrierile vor fi urmate de jurizarea rețetelor și preparatelor înscrise în concurs. Juriul, pentru etapa preliminară, va fi compus din 3 chefi bucătari. 

Selgros Cash & Carry va anunța finaliștii  „Arena Bucatarilor Juniori“ 2018 în mediul online, pentru aceasta fiind necesar să utilizeze datele concurenților - nume, prenume, vârsta, unitatea reprezentată de participant (după caz) -, prin canalele proprii de comunicare online. 

În urma jurizării se vor selecta 8 concurenți care vor participa la finala desfășurată la Brașov în data de 27.10.2018

Cei mai buni concurenti Arena Bucatarilor Juniori 2018 Selgros Cash & Carry vor fi premiati astfel:

a) locul I – un premiu de 3.000 lei si un training de 2 saptamani cu Chef Liviu Preda

b) locul II – un premiu de 2.000 lei

c) locul III – un premiu de 1.000 lei
MAI POTI CITI