Impresii RESTAURANT NOMAD SKYBAR locul destinat serilor relaxante in CENTRUL VECHI BUCURESTI

Ce ar fi  sa petreceti o seara la inaltime sa va simtiti  aproape de cer? Sa mancati si sa va distrati in compania prietenilor  sa ascultati muzica buna?

Daca ati raspuns DA e cazul sa ajungeti in capitala si sa popositi in CENTRUL VECHI la NOMAD SKY BAR. ADRESA: STR. SMARDAN nr 3   la etajul al doilea CENTRUL VECHI. O locatie despre care vom incerca sa ne facem o parere.

Ca punct de reper CLUBUL BOUND situat in aceesi cladire si ARCADE CAFE.

Daca vrei sa simtiti un pic de adrenalina puteti sa mergeti cu liftul ultramodern direct din strada .
impresii meniu restaurant nomad skybar bucuresti

Daca sunteti de moda veche urcati pe scarile renovate  si  cand ajungeti la destinatie veti simti  o binefacere sa luati loc pe una din canapele  si sa  admirati privelistea.

Designerii de la TWINS STUDIO s-au ocupat de  decorul minunat si au facut o treaba excelenta.

O banala  mansarda a capatat un nou concept. Spatiu  asa incat sa nu te simti sufocat de masa de langa. Personalul amabil iar mancarea si bauturile va vor binedispune.

Aveti la dispozitie  meniuri din bucataria internationala cu preparate din  toate orasele lumii de la GRECIA, ITALIA, ASIA, AMERICA si nelipsitele produse traditionale romanesti.

De pilda  ce ziceti de o supa rece sau poate o portie de pipet depui, quesadila un pui GORGONZOLA sau o friputura de vita?

Preturile pornesc de la 10-150 de ron. O selectie de vinuri  din diverse regiuni si sunteti gata sa  va bucurati si de atmosfera.

In timpul saptamanii  aveti la dispozitie ora doua de dimineata pentru a va  incheia o seara dar in weekenduri petrecaretii pot petrece pana la cinci dimineata.

S-a dus vestea  petrecerilor de la NOMAD SKY BAR. Fie ca sunt evenimente sau   pur si simplu  relaxare in compania unor DJ cunoscuti.

Cine vine la NOMAD SKY BAR are toate sansele sa revina. Un spatiu cautat si de strainii stabiliti in Romania este  un motiv in plus sa ajungeti si voi.
pareri bune restaurant nomad skybar centrul vechi bucuresti

Care este parerea clientilor despre restaurantul NOMAD SKY BAR din Bucuresti Centrul vechi(media review-urilor de pe principalele site-uri de recenzii):
  1. Servicii - 8.3
  2. Locatie - 8,7
  3. Curatenie - 8,3
  4. Confort - 8,3
  5. Facilitati - 8,6
  6. Personal - 8,2
  7. Raport calitate / pret - 8,3
  8. Securitate - 8.1
Principalele interese al consumatorilor legate de restaurantele din Centrul Vechi sunt legate in principal dupa frecventa: Restaurante bune Centrul Vechi, restaurante recomandate Bucuresti.
MAI POTI CITI