Horoscop 2019: horoscop lunar Ianuarie, astrologie de tip Acvaria si Urania - de la Balanta la Pesti

Nu este un horoscop by urania sau un horoscop by acvaria. Acest horoscop lunar/saptamanal este obtinut prin bunavointa www.astrowikia.com

Nu contestam calitatea Horoscopului Acvaria si a celui Urania, dar bipolul celor doua tipuri de analize astrologice ne-a indemnat sa cautam si alte puncte de vedere asupra acestui subiect la moda si destul de sensibil.

Horoscop Ianaurie BALANTA 23.09 - 23.10 Cu sanatatea nu trebuie sa va jucati, mai ales daca in trecut ati suferit unele operatii, caci complicatii ale acestora, cauzate de efort fizic disproportionat, pot aparea in orice moment insotite de crize deosebit de neplacute.

Este o perioada de oportunitati excelente pentru un bonus sau o negociere pentru marirea aceea de salariu pe care o tot astepti!
horoscop 2019 acvaria astrolgie previzionala pesti scorpion balanta

Veti genera conflicte cu partenerul si lucrurile vor merge rau de tot. In a doua parte a intervalului situatia se va mai linisti.

Horoscop Ianaurie SCORPION 23.10 - 22.11 Din multe puncte de vedere, septembrie este “luna banilor” pentru Scorpioni: cheltui din plin, dar castigi cat sa-ti ajunga pentru toate planurile pe care le ai.

Savurezi o portie de extra energie si entuziasm pentru a-ti mari veniturile – poate o noua colaborare suplimentara sau un cadou substantial de la cineva apropiat.

Sanatate: Starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine.

Nu aveti probleme deosebite, dar trebuie sa fiti prudenti deoarece puteti avea unele probleme cu organele genitale.

Dragoste: In aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Leului in miscare retrograda, iar din 8 septembrie va intra in miscare directa. In prima parte a intervalului veti avea o viata sentimentala foarte proasta.

Horoscop Ianuarie 2019 CAPRICORN 21.12 - 20.01 Viata personala este linistita, nimic nu pare a tulbura apele sale, nici macar mici intrigi ale unor persoane care si in trecut si-au “bagat coada” unde nu trebuia.

Incepeti insa sa va intelegeti mai putin partenerul atunci cand are nevoie de mai mult timp pentru el insusi/ ea insasi, desi in general Capricornii nu sunt egoisti si nu “leaga” langa ei persoanele iubite.

Horoscop Ianuarie 2019 VARSATOR 20.10 - 18.02 Esti foarte ocupata cu o multime de planuri, deoarece ai in minte proiecte noi, ce iti vor aduce mari beneficii in perioada urmatoare, insa nu te astepta la rezultate foarte rapide.

Iti faci noi prieteni si cunostinte, iar toata lumea pare sa vrea sa fie cu tine: primesti multe invitatii la petreceri, iesiri in oras sau in afara orasului si te abtii cu greu sa nu le accepti pe toate!

Te vei bucura de o luna placuta, fara evenimente neplacute, insa pe la mijlocul lunii te vei simti tentata sa faci niste cheltuieli majore si nu foarte utile.

Horoscop Ianuarie 2019 PESTI 18.02 - 20.03 Pestii fara partener se indreapta in 2019 mai degraba spre persoane complet opuse lor din punct de vedere al temperamentului si chiar al educatiei.

In general atractia catre persoane decazute, dezamagite, cu probleme de sanatate si de viata majore sunt, culmea, preferate, celor “normale”.

Sunteti mana lor de ajutor o perioada, dar riscati adesea sa va scufundati si dv. in mocirla. Oricum, nu in 2019 isi gasesc Pestii jumatatea cu care sa-si imparta viata.
MAI POTI CITI