Fete care cauta o relatie serioasa. Fete care cauta iubit, prieten pe FaceBook.

Sa scriem un pic despre fetele care cauta relatii serioase, sau relatii neserioase pe net. Fetele care cauta o relatie serioasa, care cauta iubit, prieten pe FaceBook....

Asta in contextul stirilor mondene care ne arata zi de zi cum multe vedete din Romania si din strainatate si-au intalnit jumatatea pe FACEBOOK.

O intrebare care se pune de la sine: exista un astfel de fenomen generalizat? Este FaceBook-ul un site de matrimoniale, cel mai mare din lume?

Un site unde fetele isi cauta jumatatea, isi cauta prieteni si iubiti? Cat adevar este in spatele acestor afirmatii, este greu de spus.
Conturi Fete care cauta o relatie serioasa pe Facebook

Chiar daca situatia nu ar sta in acest fel, si ar fi doar o hiperbolizare sau o proiectie fara sustinere obiectiva, exista foarte multi care cauta fete pentru casatorie online, pe "feisbuc" sau pe mess.

Un fenomen care exista, chiar daca pleaca de premiza falsa ca majoritatea fetelelor sunt singure si cauta prieteni in stanga si dreapta, atat de disperate fiind. Sa fie socializarea online un mod de cautare si gasire a relatiilor serioase?

Sau poate este doar o iluzie, nascuta din dorinta de a interactiona social si emotional fara a depune un efort prea mare.

Lene emotionala, instrainare sociala sau alienare psihosociala totala a fiintei umane.

Chiar este posibil sa existe fete care sa isi caute jumatatea pentru o relatie serioasa pe net si mai ales pe o retea sociala cum este Facebook?


Comentarii

  1. Exista trei tipuri de profile de fete pe FB. Fete care si-au facut profil pentru prieteni si pentru a cunoaste alte persoane, fete care si-au facut profil pentru a fi cele mai cunoscute fete de fete de pe net, si fete care au un profil datorita fostilor prieteni ce le-au publicat poze surprinse in momente mai personale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă numesc Rîurean Voicu Alexandru în sat Laz comuna Săsciori județul Alba. Pe 13 Martie împlinesc 31 de ani și vreau să îmi caut prietena să nu mai fiu singur. Sunt cu mici probleme și nu lucrez, dar am pensie de boală. Îmi plac iepurii și am grijă de ei. Îmi doresc ca acea persoană care va vrea să - mi fie soție să nu mă mai lase singur niciodată. Telefon 0742322819

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.