Fete care cauta o relatie serioasa. Fete care cauta iubit, prieten pe FaceBook.

Sa scriem un pic despre fetele care cauta relatii serioase, sau relatii neserioase pe net. Fetele care cauta o relatie serioasa, care cauta iubit, prieten pe FaceBook....

Asta in contextul stirilor mondene care ne arata zi de zi cum multe vedete din Romania si din strainatate si-au intalnit jumatatea pe FACEBOOK.

O intrebare care se pune de la sine: exista un astfel de fenomen generalizat? Este FaceBook-ul un site de matrimoniale, cel mai mare din lume?

Un site unde fetele isi cauta jumatatea, isi cauta prieteni si iubiti? Cat adevar este in spatele acestor afirmatii, este greu de spus.
Conturi Fete care cauta o relatie serioasa pe Facebook

Chiar daca situatia nu ar sta in acest fel, si ar fi doar o hiperbolizare sau o proiectie fara sustinere obiectiva, exista foarte multi care cauta fete pentru casatorie online, pe "feisbuc" sau pe mess.

Un fenomen care exista, chiar daca pleaca de premiza falsa ca majoritatea fetelelor sunt singure si cauta prieteni in stanga si dreapta, atat de disperate fiind. Sa fie socializarea online un mod de cautare si gasire a relatiilor serioase?

Sau poate este doar o iluzie, nascuta din dorinta de a interactiona social si emotional fara a depune un efort prea mare.

Lene emotionala, instrainare sociala sau alienare psihosociala totala a fiintei umane.

Chiar este posibil sa existe fete care sa isi caute jumatatea pentru o relatie serioasa pe net si mai ales pe o retea sociala cum este Facebook?
MAI POTI CITI