BRUNCH Deluxe Sheraton Bucharest Hotel in Restaurantele Avalon si Benihana. Pareri pozitive.

Consumatorii au pareri pozitive despre revenirea conceptului Brunch Deluxe, lansat de Sheraton Bucharest Hotel în 2017, si care in toamna aceasta se reintoarce în restaurantele Avalon și Benihana.

Brunch-urile vor fi organizate în fiecare duminică pentru 150 de persoane.

Brunch Deluxe va fi disponibil în fiecare duminică, în restaurantele Avalon, respectiv Benihana, în intervalul orar 12:30 – 16:00, la prețul de 235 lei de adult, respectiv 115 lei de copil (între 6 și 12 ani). 
pareri impresii meniu brunch deluxe sheraton bucuresti

Copiii până în 6 ani beneficiază de acces gratuit, de asemenea, accesul la piscina hotelului este inclus, după ora 16:00.

Chef Ashlie Dias, alături de echipa sa, a conceput un meniu complex cu influențe din bucătăria internațională, bucătăria asiatică și, ca un element nou anul acesta, a integrat în colecția de rețete și preparate specifice bucătăriei românești.

Pentru prima duminică în care se s-a servit brunch-ul, pe 16 septembrie, chef Ashlie Dias a pregătit un ton de 40 de kg pe care îl va servi într-un mod spectaculos.

Un alt element al conceptului de Brunch Deluxe îl reprezintă show-ul culinar de gătit live la teppanyaki, pe care bucătarii Benihana îl vor prezenta oaspeților prezenți.

De curând, restaurantul Benihana a lansat noul său meniu, care este format din specialități exotice japoneze ce vor putea fi degustate, de asemenea, la brunch.

Brunch Deluxe este gândit ca o experiență completă, pentru toată familia, așa că cei mici se pot bucura de colțul dulce creat de Centro Cakes și de spațiul de joacă, în timp ce părinții vor fi invitați la degustări de vin asociate cu brânzeturi fine, sub îndrumarea somelierul Sheraton.
MAI POTI CITI