PROGRAM Carrefour, Kaufland, Dedeman, LIDL 15 august 2018. Ziua Marinei si MiniVacanta de Sf. Maria.

Minivacanta din 15 august 2018 aduce zilele libere: 16 si 17 august sunt libere cu recuperare. Insa doar pentru bugetari.

De aceea programul de Sf. Maria 2018, a magazinelor Kaufland, Carrefour, Dedeman, Cora sau LIDL este unul normal. Nici macar in zilele de 16 si 17 august aceste magazine nu vor fi inchise sau vor avea program redus.

Asa ca toti cei care vor beneficia de minivacanta de 15 august vor avea de unde sa isi faca cumparturile fara nicio grija.

In schimb, bancile, Posta si farmaciile vor fi inchise de Sf, Maria, cu exceptia unor unitati bancare si farmacii deschise in marile Mall-uri din toata tara.

Asadar fara frica ca mall-urile de la Iasi la Bucuresti, de la Constanta la Cluj - Napoca vor fi inchise in perioada 15 august - 17 august 2018, iar shopping-ul in LIDL, Kaufland, Carrefour, Auchan etc. nu va avea de suferit, sa vedem care este programul complet al manifestarilor de ZIUA MARINII 2018.

Conform programului festivităţilor de Ziua Marinei 2018, Forţele Navale Române organizează ceremonii la Galaţi, Constanţa, Mangalia, Tulcea, Brăila, Bucureşti şi Cernavodă. Ziua Marinei e celebrată pe 15 august.

Program Ziua Marinei 2018 pe 15 august

Joi, pe 15 august, când este Ziua Marinei, va avea loc cel mai mare spectacol naval, în 4 oraşe. Exerciţiul Forţelor Navale Române se desfăşoară între 10.00 - 12.30, simultan, în Constanţa, Mangalia, Brăila şi Tulcea.

La Constanţa, ceremoniile dedicate vor continua în Portul Tomis, unde sunt organizate jocuri şi concursuri tradiţionale marinăreşti.

Ziua Marinei 2018 se va încheia cu concertul Muzicii Militare a Forţelor Navale susţinut pe faleza din Constanţa.

De la ora 20.00, marinarii militari se vor retrage cu torţe în Constanţa şi Mangalia.

Ziua Marinei Române este marcată în fiecare an pe 15 august, de sărbătoarea religioasă Adormirea Maicii Domnului, devenită şi sărbătoare naţională din 2009.

Sfânta Maria este considerată protectoarea marinarilor români. Ziua Marinei a fost celebrată pentru prima dată în ţara noastră în 1902, la Constanţa
MAI POTI CITI