Pareri parfum Violet Sapphire noua lansare Boadicea The Victorious.

Boadicea The Victorious lanseaza un nou parfum in seria Sapphire, si anume Violet Sapphire prezentat intr-un superb flacon violet, un parfum despre care vom incerca sa ne facem o parere.

Editiile anterioare ale parfumului sunt Boadicea The Victorious Blue Sapphire, Amber Sapphire, Rose Sapphire, Green Sapphire si Burj Al Arab Blue Sapphire.

Primul parfum din colectie, Blue Sapphire, a fost prezentat in 2013 in cinstea aniversarii a 65 de ani de casatorie a Maiestatii Sale Regina Elisabeta a II-a.

Succesul avut de creatori cu Boadicea The Victorious a dus la aparitia celorlaltor parfumuri inspirate de asemenea de safir, colectia ajungand in topul vanzarilor casei Boadicea. (AICI MAI MULTE PRETURI!)
Pareri Parfum Boadicea The Victorious Violet Sapphire

De la inceput parfumul Violet Sapphire ne face sa descoperim note suave de esente exotice si efervescente care reflecta intelepciunea, spiritualitatea si norocul, toate aceste carcateristici fiind asociate in mod direct cu frumoasa piatra pretioasa.

Din cele mai vechi timpuri safirele sunt considerate pietre spirituale, fiindinconjurate de mituri silegende.

Fiecare nuanta de safir are proprietati diferite, insa toate variantele sunt asociate unanim cu intelepciunea.

Safirul este considerata a fi piatra mintii, a intuitiei, clarviziunii si autocontrolului.

Violet Sapphire (safirul violet), creat natural din mineralul vanadium, s-a format in decursul a milioane de ani.

Safirul albastru este considerat un adevarat talisman cu proprietati metafizice, avand o actiune beneficade calmare, de recuperarea echilibrului interior si stimulare a intelepciunii spirituale.

Compozitia parfumului Violet Sapphire accentueaza in partea de varf note vibrante si exotice de sorbet de zmeura, piersica, fructul pasiunii si frunze de violeta, continuand pe urma cu un buchet amplu de trandafiri iranieni, iasomie Sambac si magnolie.

Baza este definita de note intense de oud cambogian, lemn cashmeran, mosc si ambra cristalizata, amestecul lor cald si cremos subliniind frumusetea seducatoare a stratului floral.

Parfumul Sapphire Violet Sapphire poarta semnatura parfumierului Christian Provenzano.

Notele parfumului VIOLET SAPPHIRE sunt cele de: soerbet de zmeura, fructul pasiunii, frunze de violeta, piersica trandafir iranian, iasomie sambac, magnolie, oud cambogian, cashmern, mosc, ambra cristalizata

VIOLET SAPPHIRE Eau de Parfum. este disponibil la 100 ml in magazinul Harrods la pretul de 595.00 lire sterline (3094 lei)
MAI POTI CITI