Pareri Parfum Dolce Gabbana The One Grey 2018, note senzuale pentru un barbat de succes.

Sa ne facem o parere despre parfumul Dolce and Gabanna The One Grey, ca nou flanker al parfumului The One for Men din 2008 care va fi lansat oficial la sfarsitul lui august 2018

Parfumurile Dolce & Gabbana sunt concepute în aceeași manieră ca și vestimentația sau accesoriile. Totul este bazat pe stilul clasic, cu un suflu al trendurilor celor mai moderne.

Oferta parfumurilor Dolce & Gabbana, atât bărbăteşti, cât și de damă este neobișnuit de largă, fiind reprezentată de zeci de parfumuri sofisticate pentru a mulțumi pe oricine le foloseşte (AICI MAI MULTE PRETURI!)

Pareri forumuri Dolce Gabbana The  One Grey 2018 parfum barbatesc original

Variantele precedente ale acestei game de parfumuri masculine de la D&G sunt: The One Gentleman, The One Sport, The One for Men Eau de Parfum, The One Royal Night si The One Mysterious Night aparut mai recent. 

Notele noului parfum Dolce Gabbana The One Grey 2018 includ grapefruit, cardamon verde, lavanda provensala, vetiver, tutun, ambergris si lemn.

In campania publicitara apare din nou actorul Kit Harington din Game of Thrones fame. 

Dolce & Gabbana The One Gray eau de toilette va fi disponibil din septembrie 2018 la 30 ml, 50 ml si 100 ml.

Cel care se îndrăgostește de parfumurile bărbăteşti Dolce & Gabbana este probabil un om direct, puțin hedonist şi, cu siguranţă, un bărbat de succes.

Şi aceasta, indiferent dacă se îndreaptă spre succes în blugi uzați şi tricou sau într-un costum perfect croit. 

Un asemenea bărbat nu respectă întotdeauna regulile, ci preferă adesea să și le stabilească singur.

Parerea noastra este ca The One Grey Men reflecta perfect barbatul Dolce&Gabbana: charismatic, seducator, elegant si sofisticat.
MAI POTI CITI