Pareri parfum Armani Because It's You. Compozitie, note, raport pret calitate acceptabil.

Parerea parfumierilor este ca parfumul Giorgio Armani Emporio Because It‘s You este un parfum plin de bucurie, de tandrețe și de strălucire blanda.

Femeia care foloseşte parfumul Armani Because It's You este îndrăzneață, atrage imediat atenția și nu lasă să-i scape nicio ocazie de a arăta cine este.

Because It's You este perechea perfecta a parfumului masculin Stronger With You.

pareri forumuri parfum dama Armani Because It's You pret ok

Manifestul contemporan asumat de Emporio al perechii perfecte, parfumul ei este delicios si irezistibil multumita aromelor de zmeura coapta combinata cu neroli.

Apa de parfum pentru femei Georgio Armani Emporio Because It‘s You a apărut în pereche cu versiunea pentru bărbați, Armani Emporio Stronger With You.

Cele doua parfumuri Armani YOUP se completează reciproc și, împreună, poartă un dialog al aromelor pentru ea și pentru el.

E un parfum efervescent, delicios, fructat acrisor. Foarte vesel, ma binedispune. Duce un strop catre parfumurile Carolina Herrera, parfumuri de club, de „ieseala”, de sorbit o limonada cu zmeura la o terasa. 

Armani Because It's You nu este un parfum serios si nici nu credem ca vrea sa fie un parfum serios.

Ca si compozitie parfumul Armani Because It's You se deschide cu delicioasa zmeura coapta, în duet cu neroli. 

În inima notelor olfactive se remarca rafinatul trandafir, iar impresia finala este data de dulcea vanilie care, împreuna cu moscul, dezvaluie o senzualitate complexa si incredibil de profunda.

Inspirate din elementele naturii, parfumurile Giorgio Armani sunt un exemplu de rafinament subtil. Un simbol al perfectiunii si armoniei.

Dintr-o combinatie ingenioasa intre cele mai frumoase materii prime, Giorgio Armani creeaza un parfum care este atat atemporal si vibrant cat si fluid si simplu, la fel ca viziunea sa in moda.