Pareri Meniu Serendipity Bucuresti un local boem cu personalitate bine definita.

Sa ne facem o impresie despre ceainaria Serendipity din Bucuresti o locatie infiintata in 2007,  care imbie cu liniste, ceai si turta dulce, carti si leagane in care sa le citesti, oameni frumosi si evenimente care ii aduna laolalta.

Serendipity este o ceainarie ascunsa intre ziduri acoperite de iedera, pe care s-ar putea sa nu o descoperi decat daca vei avea curiozitatea sa dai la o parte tufele de trandafiri de la intrare.

Serendipity se afla intr-o casa veche renovata, cu o mica gradina situata pe strada Dumbrava Rosie, in zona bulevardului Dacia, langa parcul Ioanid si parcul Icoanei din Bucuresti.

Pareri Meniu ceainăria Serendipity Bucuresti

O zona mai putin circulata, o zona de case vechi, cu arhitectura interbelica, parte a Bucurestiului de alta data.

2015 a fost anul redecorarilor la Serendipity iar din 2016 a devenit bistro, au schimbat interiorul pe masura si au introdus preparate culinare in meniul nostru in colaborare cu Pizzeria CICCIO.

In 2017 la ceainaria bucuresteana Serendipity a aparut un meniu nou, terasa a fost redecorata, s-au tinut evenimente cu muzica live, evenimente private, ateliere creative, festivalul Dovlecilor, bazarul de Craciun etc.

In meniul Serendipity veti gasi paste si pizza, ceaiuri, cafea, vin, bere, racoritoare si limonade si alte bauturi. Un ceai este intre 20-25 lei, iar o portie de mancare este aproximativ 30 de lei.

In Serendipity se gasesc doua variante de ceaiuri, cu cofeina sau fara cofeina si de aceea exista doua tipuri de meniuri. Preturile sunt foarte OK, un ceainic ajunge lejer pentru doua persoane.

Ceaiurile chiar sunt delicioase si ajungi sa le sorbi pana la ultima picatura.

In meniu mai gasiti si cafea la 9 lei, placinta cu mere la 15 lei, limonada la 13 lei, biscuiti si vin la pahar la 16 lei.
meniu ceaiuri si mancare serendipity bucuresti


Care este parerea clientilor despre ceainaria Serendipity din Bucuresti (media review-urilor de pe principalele site-uri de recenzii):
  1. Servicii - 8.1
  2. Locatie - 8,4
  3. Curatenie - 8,3
  4. Confort - 8,2
  5. Facilitati - 8,0
  6. Personal - 8,3
  7. Raport calitate / pret - 8,6
Principalele interese al consumatorilor sunt legate de ceainari bune din Bucuresti, ceainaria Serendipity Bucuresti, ceainarii Bucuresti meniu.
MAI POTI CITI