Pareri Masca de fata cu celule STEM Elli Cel in 6 Pasi. Opinii pozitive pe forumurile de cosmetica.

Sa încercăm cu răbdare sa ne facem o părere despre tratamentul pentru ten cu celule STEM STE+P in 6 pasi un nou concept de ingrediente dermato cosmetice care îmbunătățesc sănătetea și tinerețea tenului.

Pentru persoanele care suferă de pierderea elasticității pielii, a luminozității ei, pete de pigmentare, piele uscata, acne, roșeață și alte afecțiuni cauzate vârstei, dietei sau unei sarcini, foumurile de de specialitate recomandă cu încredere terapia celulară stem STE+P.

Ste+P este un tratament dermatocosmetic pe baza de celule stem în mediu conditionat prelevate din cordonul ombilical celular Elli Cel.
pareri forum 6 masti cu celule stem ste+p

Programul Intensiv Elli Cel pe baza de celule stem contine mediul conditionat de celule stem umane prelevate din cordonul ombilical si adenozina, care previne degradarea pielii si ofera o hranire bogata contribuind la elasticitatea si rezistenta pielii. (Vezi aici Pretul)

Spitalul clinic Gangnam din Coreea de Sud utilizează in prezent pachetul de masti cu mediul conditionat de celule stem umane Elli Cel in 6 PASI pe pielea lasata de pe fata si gat in urma interventiei chirurgicale pentru rezolvarea problemelor de obezitate in cadrul unui Program de regenerare a tenului.

Mediul conditionat de celule stem este un ingredient al produselor cosmetice alcatuit din peste 250 de factori de crestere (EGF, PDGF, HGF, KGF, VEGF, etc.) la care inregistram un deficit pe masura ce tenul nostru imbatraneste.

Acesti factori de crestere stimuleaza diferite diviziuni, cresterea si dezvoltarea celulelor care mentin tineretea tenului nostru.

Mediul conditionat de celule stem umane de prima calitate (STC-HSCM: mediul conditionat de celule stem umane STC) obtinut prin cultura de celule stem provenite din cordonul ombilical este ingredientul eficace principal si care a trecut testul de toxicitate. 

STC-HSTM reprezinta know-how-ul privind stiinta dermatologica Elli Cel, este creat prin intermediul unor tehnologii stiintifice de varf si este brevetat in Coreea si inregistrat in ICID (Dictionarul International de Ingrediente Cosmetice).

STC-HCSM este substanța activă din celulele stem înregistrată în ICID (Dicționarul Internațional de Ingrediente Cosmetice) (nr. 1-60-2008-8257) și este testată pentru atenuarea ridurilor și siguranță în cadrul institutului clinic desemnat de KFDA, iar rezultatul este un efect de atenuare a ridurilor de 8,76% după 8 săptămâni de utilizare.

Mediul conditionat de celule stem umane este cel mai apropiat de tenul uman! Toate mastile faciale Elli Cel contin mediul conditionat de celule stem umane.

MOD DE UTILIZARE: Mastile cu celule Stem STE+P se folosesc in ordine de la 1 la 6, dupa numarul specificat pe fiecare plic. 

Inainte de aplicarea mastilor curatati tenul, apoi aplicati masca corespunzatoare si asteptati 20-30 minute, apoi indepartati masca si masati usor cu degetele gelul ramas pe piele, pana la absorbtie totala.  

Pentru rezultate optime este recomandat a se folosi in fiecare zi cate o masca, de preferat seara, inainte de culcare, dupa fiecare masca masand usor pielea pana la absorbtia totala, fara a se spala. (mai multe Detalii si Oferte)

PAS 1 : Calmare - Masca atenuează iritația pielii și stresul, lăsând în urmă o piele netedă, sănătoasă și strălucitoare.

PAS 2 : Hidratare - Masca furnizează o cantitate suficientă de substanță hrănitoare pentru piele, oferindu-i rezistență.

PAS 3 : Hranire - Masca asigură o hrănire ridicată pentru tenul uscat sau obosit și îmbunătățește tenul deteriorat, conferindu-i un aspect radiant

PAS 4 : Ingrijirea porilor - Masca hrănește intens tenul uscat și obosit și face pielea curată și rezistentă, menținându-i echilibrul în secreția de sebum.

PAS 5 : Lifting (Netezirea ridurilor) - Masca lupta cu degradarea tenului și hrănește intens pielea aspră, conferindu-i un aspect sănătos și rezistent.

PAS 6 : Cresterea luminozitatii tenului / Albire - Conține adenozină, care a fost dovedită pe scară largă ca fiind eficientă în atenuarea ridurilor de către KFDA (Administrația Alimentelor și Medicamentelor din Coreea) și niamidacină, care albește pielea.
MAI POTI CITI