Pareri Lancôme Bi-Facil demachiant cu efect rapid, fara aspect uleios. Raport pret calitate bun.

Sa ne facem o parere despre Lancôme Bi-Facil lotiune demachianta pentru ochi sensibili care te ajuta sa te demachiezi imediat si cu blandete, fara a lasa un aspect uleios. 

Combinand efectele uleiului cu apa, elimina perfect si in mod placut toate tipurile de machiaj, chiar si pe cel rezistent la apa.

Special gandit ca sa curete in profunzime ochii fara a le crea niciun fel de inconvenient, demachiantul Lancôme Bi-Facil este atat de puternic incat nu ii rezista nici mascara waterproof si, in general, are eficienta de 100% si cu produsele speciale, profesionale.

Aceasta formula se potriveste persoanelor care poarta lentile. Practica si usor de utilizat, nu lasa nici o urma uleioasa.

pareri forum demachiant lancome bi facil

Lancôme Bi-Facil demachiant ochi si buze, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,60.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,00

VEZI AICI PRETURILE NOTINO

Ingredientele sale calmante si agentul de curatare bland curata impuritatile si machiajul genelor, combinand faza uleioasa cu faza apoasa.

Racoreste pielea si o revigoreaza si poate fi folosit si de persoanele purtatoare de lentile de contact sau cu tenul sensibil.

Faza uleioasa indeparteaza machiajul cu usurinta iar faza de apa curata si reimprospateaza. Tenul va ramane luminos, fara urma de grasime in doar doi pasi.

Agitati un pic sticla inainte de a pune solutia pe discheta, pentru a amesteca toate componentele demachiantului, si veti vedea cum tenul este perfect demachiat si curatat!

Bi-Facil Demachiant ochi si buze - 125 ml are pretul de 158 lei in parfumeriile Sephora si online.
MAI POTI CITI