Pareri AMMOS meniu mediteranean delights & music. Restaurant Intim cu preturi bune in Mamaia Nord.

Parerea principala este ca restaurantul AMMOS Mediteranean delights & music Mamaia este mai mult decât un simplu restaurant.

Gazdele, prin conceptul "Taste Greece", vă propun o călătorie prin bucătaria tradițională grecească, totul insotit de ritmul instrumentelor muzicale grecești. 

Localizat chiar in nordul stațiunii Mamaia, langa Blue Beach Studios, restaurantul Ammos ("nisip" in limba greacă) este o locatie intima si simpla, plăcut și mai presus de toate, prietenos.

restaurant ammos mamaia nord pareri meniu calitate pret

Plasat direct pe nisipul unei frumoase plaje din Mamaia, restaurantul Ammos te va incânta cu aspectul lui autentic și mai presus de toate, te va conduce intr-o zona a Greciei, pe care incă nu ai cunoscut-o. 

Gazdele de la AMMOS vă întâmpină cu un meniu plin de bucate tradiționale din bucătaria grecească, pe care nu le vei găsi niciodată în zonele turistice din Grecia, ci doar in satele izolate, romantice și pline de culoare.

În bucatele din meniul restaurantului AMMOS din Mamai veți descoperi îmbinarea celor mai calitative ingrendiente grecești si românești. 

Gazdele au ales măslinele, uleiul de masline extra virgin, brânzeturi, cârnați, mierea, citricele, vinul și Ouzo din Grecia, iar carnea și legumele din România. 

In acest mod au reușit să ofere clienților care le trec pragul combinații gastronmice cu catarcter unic.

Opinia noastra este ca Restaurantul Ammos aduce in stațiunea Mamaia cu adevarat si in mod autentic gustările tradiționale grecești.

Adresa contact  Restaurant Ammos
Blue Beach Mamaia, Aleea Lamia nr. 6, 
Mamaia Nord
Constanta
Telefoane:
0241486802
+40770765167

Care este parerea clientilor despre restaurantul  AMMOS mediteranean delights & music din Mamaia (media review-urilor de pe principalele site-uri de recenzii):
  1. Servicii - 8.2
  2. Locatie - 8,7
  3. Curatenie - 8,3
  4. Confort - 8,2
  5. Facilitati - 8,6
  6. Personal - 8,2
  7. Raport calitate / pret - 8,1
  8. Securitate - 8.0
Principalele interese al consumatorilor legate de restaurantele din Mamaia sunt legate in principal dupa frecventa: Restaurante Mamaia Nord, restaurant Toscana Mamaia Nord, restaurant Noblesse Mamaia.
MAI POTI CITI