Impresii Meniu PAPILA restaurant Mini-Bistrou din Bucuresti.

Cei de la mini-bistro-ul PAPILA din Bucuresti se "lauda" ca zilnic livreaza mâncare sănătoasă si gustoasă pentru micul dejun și prânz într-o locație care oferă un sentiment familiar și cald pentru oamenii care pun preț pe calitatea și sănătatea vieții lor.

Suntem de parere ca Papila nu este chiar un restaurant in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba un snack bar cu ciorbe si sandwich-uri fel de fel.

Mini - bistroul Papila isi are locatia la parterul unei cladiri vechi de pe Sfintilor, pe la Piata Rosetti, chiar vizavi de locul in care a fost mansarda lui Mircea Eliade si iti face o impresie clara de locatie boema.

Pareri meniu Papila mini-bistrou Piata Rosetti Bucuresti

Meniul bistro-ului bucurestean Papila e simplu fiind format din mai multe ciorbe si sandviciuri, o salata sau doua, mic dejun si dulciuri, sucuri naturale si cafea preparata la un espressor profesional care arata foarte bine.

Cafeaua este una de specialitate o cafea care intruneste cele mai inalte standarde de calitate si procesare, incepand cu fermierul care culege boabele, trecand prin mainile maestrului prajitor si terminand cu barista care o transforma intr-o licoare spectaculoasa.

Cei de la Papila gatesc onest cu ingrediente culese de la producatorii locali iar ciorbele sunt preparate asa cum trebuie, cu respect pentru materia prima, atat pentru carnivori cat si pentru vegetarieni.
impresii meniu bistrou papila bucuresti

In bucataria bistro-ului lucreaza maini cu experienta care stiu sa valorifice retetele reinterpretate dar si unice ale Papilei, Unesc ingrediente sanatoase si se concentreaza pe mancara delicioasa si nutritiva.

Care este parerea clientilor despre mini-bistrou Papila Bucuresti (media review-urilor de pe principalele site-uri de recenzii):
  1. Servicii - 8.2
  2. Locatie - 8,4
  3. Curatenie - 8,2
  4. Confort - 8,0
  5. Facilitati - 8,2
  6. Personal - 8,1
  7. Raport calitate / pret - 8,5
Principalele interese al consumatorilor legate de cea mai buna mancare Bucuresti, cele mai frumoase localuri din Bucuresti, food delivery Bucuresti.