Esti Angajat KAUFLAND? Ai reducere 60% pentru achizitia unei biciclete pentru adulti sau pentru copii.

Comapania KAUFLAND extinde lista beneficiilor oferite angajatilor sai, anuntand 2 noi proiecte importante pentru acestia.

Astfel in premiera, Kaufland Romania ofera angajatilor reduceri de pana la 60% pentru achizitia unei biciclete pentru adulti sau pentru copii, printr-un parteneriat cu Pegas, din dorinta de a incuraja un stil de viata activ. 

In plus, prin programul 7card, Kaufland acorda angajatilor sai acces gratuit si nelimitat la clinici medicale si centre de relaxare, sport, masaj si ingrijirea sanatatii si frumusetii si preia lunar peste 30% din costurile abonamentelor, pentru ca angajatii sa beneficieze de tarife preferentiale la activitati sportive si de relaxare.

ce beneficii ofera kaufland la angajare

Kaufland Romania devine prima companie de pe piata de retail romaneasca care acorda angajatilor acest tip de beneficii in parteneriat cu Pegas si 7card.

Angajatii Kauflan pot opta fie pentru o bicicleta 100% romaneasca de adult, fie pentru una pentru copiii lor. 

Kaufland Romania este prima companie pe piata de retail din tara noastra care contribuie la achizitionarea bicicletelor pentru angajati, sustinand in acelasi timp si producatorii romani.
Numarul total de biciclete subventionate in cadrul acestui parteneriat este de peste 2000 bucati.

Kauflan aduce, de asemenea, noi beneficii pentru angajati prin intermediul programului 7card - un instrument care ofera acces gratuit la o retea de clinici medicale, centre de relaxare & sport, precum si reduceri la aproximativ 300 de comercianti si se poti bucura de servicii de masaj si infrumusetare, kinetoterapie, stomatologie si altele.

Tot in aceasta perioada, Kaufland desfasoara campania "ABC-ul pentru o viata deplina", prin care si-a propus sa inspire oamenii sa adopte un stil de viata responsabil, constient si mai atent, fie ca este vorba despre propria persoana, familie, cei din jur sau fata de mediul inconjurator.

Peste 15.000 de romani lucreaza, in medie, la Kaufland Romania in reteaua de 119 magazine.
MAI POTI CITI