Ce face cu Rochia de mireasa Givenchy Meghan Markle sotia Printului Harry.

Nu... Meghan Markle nu isi vinde rochia de mireasa, nici nu o doneaza, insa se pare ca există discuții cu privire la expunerea rochiei la Castelul Windsor, unde Meghan și Prințul Harry s-au căsătorit în luna mai.

Potrivit apropiaților familiei regale, rochia va putea fi admirată alături de o expoziție la Castelul Windsor anul viitor. 

Se poate afirma că istoria se repetă, deoarece atunci când Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în aprilie 2011, rochia ei de mireasă simpla si eleganta a fost expusă la deschiderea anuală a Palatului Buckingham, timp de zece săptămâni, în următoarea vară.
rochie de mireasa Meghan Markle printesa simpla si eleganta

Dincolo de soarta rochiei de mireasa Meghan Markle ramâne în istoria familiei regale drept o femeie cu un stil elegant si chic, mai exact un style icon, de la care avem cu toate de învatat câte ceva. 

Si de ce nu, poate reprezenta o sursa de inspiratie pentru viitoarele mirese!

Meghan Markle a purtat o rochie de mireasa din mătase, cu umerii dezgoliți și cu o trenă cu adevarat impresionantă, fără să o încarce cu accesorii, diferite broderii sau aplicații prețioase.

Accesorizarea a constat într-o tiară din platină cu diamante, care a aparținut Reginei Mary, datând din anul 1932 și cercei și o brățară, semnate Cartier. 

De asemenea, și machiajul și coafura au fost naturale și au demonstrat că întotdeauna „less is more” nu este doar un simplu slogan la moda.

Meghan Markle si-a sarbatorit prima zi de nastere în calitate de membra a Familiei Regale britanice pe 4 august, când a împlini 37 de ani.

Insa Meghan Markle nu a avut parte de o petrecere cu fast în primul rând din cauza protocolului regal. 

Petrecerile grandioase sunt rezervate doar Reginei şi copiilor ce aparţin Casei Regale britanice, tradiţia spunând că restul membrilor au parte de o cină alături de cei dragi şi câţiva prieteni intimi.
MAI POTI CITI