Biografia ANDREEA TOPAN. CV de la Kiss FM la prezentatoare de Stiri.

Wiki. Observatorul de la ora 13.00 este prezentat din 6 august de Andreea Topan, senior reporter al postului de televiziune.

Trecerea Andreei Topan la stirile de la ora 13 vine în contextul în care echipa de prezentatori a Observatorului a suferit mai multe modificari de la începutul anului.

Printre aceste "miscari de trupe" numaram plecarea Ancai Lungu de la Observatorul de Weekend si înlocuirea ei cu Octavia Geamanu si Cosmin Stan.

De asemenea, recent, Daniel Osmanovici a renuntat dupa 10 ani la colaborarea cu Antena 1, fiind înlocuit, tot la jurnalul din weekend, cu Bogdan Alecsandru, fost România TV.
biografie andreea topan un wiki intersant de stirista model

Conform biografiei, Andreea Topan este absolventa a Universitatii Babes-Bolyai si a intrat în media în urma cu 13 ani, mai exact în radio, la microfonul radioului Kiss FM.

Apoi s-a alaturat grupului media Intact în anul 2009, pe atunci fiind corespondent regional pe Transilvania, ajungand intr-un final sa ocupe functia de senior reporter.

De-a lungul anilor, împreuna cu jurnalistii Antena 3 si Observator,  Andreea Topan a realizat si coordonat reportaje si campanii premiate la nivel international si cu impact legislativ pozitiv, parcurgând toate etapele formarii unui jurnalist, de la simplu reporter debutant, pâna la corespondent special si prezentatoare de stiri.

Acum odata cu tecerea la pupitrul stirilor Antena 1, Andreea a tinut sa precizeze urmatoarele: „Prezentarea Observatorului 13 este o responsabilitate în plus, care ma onoreaza. Din 6 august, ne vom vedea mai des, asadar, pentru ca nu voi renunta la teren, acolo unde noi, jurnalistii, gasim cele mai mari provocari. Am încredere ca, împreuna cu echipa Observatorului, vom continua sa pastram Antena 1 în topul principalelor surse de informatie.”
MAI POTI CITI