AMOUAGE LOVE TUBEROSE pareri parfum de nisa la un pret exotic de mare!

AMOUAGE ne prezenta in anul 2018 al treilea parfum de dama din colectia The Secret Garden, AMOUAGE LOVE TUBEROSE, dupa editiile Lilac Love si Blossom Love, un parfum de nisa despre care vom incerca sa ne facem o parere.

Colectia de parfumuri Amuage, The Secret Garden, a fost creata din nevoia exprea de a ne cuceri cu totul simturile cu acente subtile gurmande, onctuase.

Primul parfum lansat in seria The Secret Garden, si anume Amuage Lilac Love, confera liliacului o nuanta dulce de ciocolata combinata armonios cu heliotrop si arome calde si dense de cacao si vanilie.

amouage Love Tuberose pareri forum parfum de nisa

Blossom Lovela randul sau este un parfum de nisa care exprima bucuria primaverii aducand note de flori de cires, lichior Amaretto, heliotrop si vanilie atotputernica.

Noua editie, AMUAGE LOVE TUBEROSE pune insa accentul pe nota carnala, cremoasa si intoxicanta de tuberoza indulcind-o cu crema Chantilly si vanilie captivanta.

Romantismul plin de poezie al acestei tuberoze gurmande spune povestea unei iubiri neimpartasite, ne explica sincer Amouage.

In Love Tuberose se poate vedea o femeie care viseaza sa fie cuprinsa de dragoste cum numai in literatura rusa exista, spune Christopher Chong, creative director Amouage.

Conceput ca o intruchipare a pasiunii, a sperantei si aventurii, parfumul reda misterul unei iubiri pe cale sa infloreasca, Love Tuberose este inspirat de muzica clasica si poezia rusa.


Compozitia seduce simturile prin aamestecul puternic de tuberoza, gardenie si iasomie cuprin intr-un invelis dulce de crema Chantilly si vanilie.

In baza parfumului de nisa Amouage Love Tuberose gasim note de mosc, cedru si santal care dau o adancime si putere temei florale, precum si tonului gurmand.

Incepand din data de 1 august 2018 parfumul de nisa AMOUAGE Love Tuberose Eau de Parfum este este disponibil in Oman, Emiratele Arabe Unite, Italia, la Harrods, in Rusia si desigur in magazinele online la sticluta de 100 ml la pretul de aproximativ 340 euro ( aproape 1560 de lei la cursul BNR din momentul scrierii articolului).