ULTIMUL TRIB biografie membri echipa oamenilor de rand care nu sunt vedete.

S-a anuntat cine face parte din echipa oamenilor de rand de la ULTIMUL TRIB. Prilej cu care o sa incercam sa va oferim pe scurt CV-urile membrilor acestei echipe formate din oameni normali care au decis să accepte provocarile de pe câmpul de luptă din Madagascar!

Aceștia sunt deciși să își împingă limitele în ”Ultimul Trib”, noul reality show de la Antena 1 al carui regulament il puteti citi aici.

1-2) Biografia Gabriela Popa (varsta 45 de ani) și Silviu Geandra (varsta 43 de ani). Cei doi sunt din Iași și formează un cuplu de doi ani, după ce s-au cunoscut la preselecțiile pentru o alta emisiune.

ultimul trib biografie concurenti oameni de rand

Gabriela si Silviu au mai fost căsătoriți, iar Gabriela este și mama a două fetițe.

Pasiunea pentru sport i-a unit, iar în timp ce Gabriela este adepta mișcării pentru a se păstra în formă, Silviu este multiplu campion la kickboxing și vicecampion european la Unifight.

3) Biografia Cosmin Pădureanu. In vârstă de 41 de ani, Cosmin este din București și este cascador de mai bine de 24 de ani. 

De-a lungul carierei sale, Pădureanu a jucat în peste 100 de filme, inclusiv alături de actori cunoscuți precum Van Damme și Steven Segal, iar în unele a fost dublura lui Sergiu Nicolaescu.

În plus, în tinerețe, Pădureanu a jucat și fotbal și a făcut atletism, dar a și cântat muzică rap.

4) Biografia Ema Șerba. Bucuresteanca  Ema are varsta de 32 de ani și lucrează ca manger într-o companie. Timpul liber este cât se poate de important pentru ea și și-l dedică pasiunilor sale.

Din 2007 face parașutism și are la activ 862 de salturi, iar când nu se aruncă din avioane, îi place să picteze și să cânte la vioară.

5) Biografia Oana Dedeu. In varsta de 28 de ani, Oana s-a născut în Giurgiu, însă pasiunea pentru dans a făcut-o să se mute în București. 

Oana a început de la 4 ani să facă gimnastică sportivă la Deva, iar în prezent este dansatoare și acrobat la Circul Metropolitan București.

Oana Dedeu a fost concurenta a emisiunii Dansez pentru Tine si apoi membra a baletului aceleasi emisiuni.

6) Biografia Mirel Magop. Acesta se recomandă ca fiind globetrotter și tâmplar. Mirel a devenit cunoscut în România după ce și-a descoperit pasiunea pentru mersul pe jos și a pus-o în practică atât în țară, cât și în străinătate. 

Mai întâi, Mirel Magop a făcut turul României pe jos, apoi a refăcut traseul lui Badea Cârțan până la Roma.

Mirel Magop spune că ar fi greu să îl sperie ceva în Madagascar după ce în ultimii zece ani s-a plimbat prin toată lumea, a dormit în case părăsite și pe sub poduri și a reușit să vadă America de Sud cu doar 130 de dolari în buzunar.

7) Silviu Mircescu, 29 de ani, unul dintre cei mai tatuați membri ai echipei, a jucat în ultimii ani în mai multe filme românești și a lansat anul acesta și o piesă alături de cunoscuta Andreea Bălan.

Primul tatuaj Silviu si l-a făcut încă de la varsta de 15 ani.

Este pasionat de sport și, mai ales, de baschet, iar la motocicletă a renunțat după ce a suferit mai multe accidentări.

Conform regulamentului in etapa finala a show-ului ”Ultimul Trib”, ultimii opt concurenti rasi in competitie se vor lupta între ei si doar unul dintre ei va deveni castigatorul acestui reality show de aventura si al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.
MAI POTI CITI