Pareri VIPoo Airwick spray de toaleta pretul mirosului frumos din baie.


A venit timpul să schimbăm modul în care ne confruntăm cu mirosuri urate de baie, cu noile spray-uri de toaleta ViPoo despre care vom incerca sa ne facem o parere!

Colecția de mirosuri de la Air Wick ViPoo (Lămâie, Lavandă și Rose) absoarbe mirosul urât din vasul de toaleta și eliberează un parfum spectaculos care lasă baia mai frumos mirositoare decât înainte de a o folosi.

Incearca toate cele trei parfumuri VIPoo Airwick: Lemon Idol, Lavender Superstar si Rosy Starlet.

pareri forum spray vipoo pentru vasul de toaleta

Principalele caracteristici ale spray-urilor VIPoo sunt urmatoarele:
 • Creează un strat care capteaza mirosurile sub suprafața apei
 • Asigura eliberarea unui parfum proaspăt - lăsând baia minunat mirositoare
 • Până la 300 de pufuri pentru 100 de utilizări per sticlă
 • Sticla de pulverizare mică, convenabilă, fără aerosoli, este ușor de transportat
Mod de folosire spray-uri de toaleta VIPoo Airwick:

Agită bine. Spray-ati de 3-5 ori direct în vasul toaletei, în apă, ÎNAINTE DE UTILIZARE acesteia.

Pur și simplu pulverizați spray-ul de toaletă V.I.Poo ™ în vasul toaletei, direct pe suprafața apei, înainte de a o folosi.

Mirosurile urate rămân blocate în interiorul vasului.

Mirosurile neplacute sunt oprite, lăsând un miros de proaspat în urma.

Parerea noastra este ca V.I.Poo este cu adevarat neutralizatorul mirosului neplacut, si isi face absolut garantat treaba.Comentarii

 1. Perfect de acord!!
  VIPoo este un produs revolutionar, testat si care pana la urma isi face treaba cu brio.A fost creat pentru a neutraliza mirosurile din vasul de toaleta si chiar le neutralizeaza!👍

  RăspundețiȘtergere
 2. Perfect de acord cu toate acestea- VIPoo este soluția perfectă pentru mirosurile neplăcute din baie. Recomand- am testat Lavender Superstar si Rosy Starlet- ambele sunt foarte eficiente.

  RăspundețiȘtergere
 3. Este un podus inovator. La inceput am crezut ca functioneaza ca orice odorizant. Dar, surpriza... V.I.Poo se pulverizeaza inainte de a "elibera" mirosul. Asa incat, am impartit cele 3 variante. Unul l-am lasat in toaleta de la serviciu, celalalt in toaleta de acasa si celalalt in poseta. Sincer, reclamele m-au facut sa rad copios, dimensiunea nmica a ambalajului m-a facut sceptica, dar dupa aproape 2 saptamani de cand le folosesc sunt convinsa de eficienta lor si de faptul ca ambalajul e mai mult decat potrivit. Suficient pentru o perioada lunga. Cele 3 variante de parfum satisfac orice exigenta si persista o perioada de cateva ore. Am incercat multe produse Air Wick, dar acest produs a devenit deja unul din preferatele mele.

  RăspundețiȘtergere
 4. Recomand cu încredere! 3 produse geniale care chiar isi fac treaba, gata cu momentele stanjenitoare.Foarte usor de utilizat, un simplu puf in vasul toaletei si orice miros neplacut este neutralizat.

  RăspundețiȘtergere
 5. Am primit pachetul cu cele 3 variante de parfum iar preferatul meu este cel de lavanda.Recomand acest produs pentru vasul de toaleta!

  RăspundețiȘtergere
 6. Si eu l-am folosit! Il recomand cu mare incredere! Te scapa instant de momentele stanjenitoare dupa utilizarea toaletei. Toate cele trei variante aparute la noi pe piata miros placut si fresh; astept si altele!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare.